Автор
Веселина Петрова

Облаците над главата на Дейвид Бекъм се сгъстяват: Излизат нови доказателства за аферите му

Има защо Виктория и Дейвид Бекъм да се страхуват от издаването на книгата House of Beckham на журналиста Том Бауер. Защото, според различни източници, тя ще разбие на пух и прах мита за идеалното и щастливо семейство, което се опитват да поддържат.

От първия публикуван откъс става ясно, че бракът на футболиста и бившата изпълнителка е по-скоро бизнес, отколкото съюз на хора, които се обичат. Бауер хвърли светлина и върху изневерите на Дейвид: ако преди това само Ребека Лус беше в центъра на общественото внимание, сега става ясно, че тя далеч не е единствената любовница на спортиста.

Изданието Life&Style, позовавайки се на току-що публикуван фрагмент от книгата, пише, че Дейвид е изневерил на Виктория с поне пет жени. Една от тях, Сара Марбек, потвърждава, че е имала тайна връзка с Дейвид, която продължила цели две години, от 2001 до 2003 г. А като доказателство предоставя лични съобщения от футболиста.

„Просто си те представям под душа и искам да те насапунисам все по-надолу и по-надолу“; „Бих искал да те видя гола на леглото. Знаеш ли, че имаш най-хубавите устни, които съм целувал?“ - гласят някои от тези текстови съобщения.

View post on Instagram
 

Сара разсекретява и прякорите, които Дейвид измислил за тях: Питър Пан и Тинкър Бел. Бекъм наричал съпругата си Уенди.

Авторът на книгата споменава името на още една любовница - Селина Лори. Тя споделила, че през 2002 г. се запознала с футболиста в хотелски бар в Дания и в 4 сутринта била в стаята му.

„Той ме омагьоса. Имаше неустоим чар“, казва Селина, цитирана от журналиста.

View post on Instagram
 

В книгата Том Бауер разкрива още нещо интересно, а именно конфликтът между семейство Бекъм и херцозите на Съсекс. Журналистът дава гласност на причината, заради която Меган Маркъл скъсала всички връзки с Виктория и Дейвид, пише Elle.