Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, през юли слушайте себе си

Скъпи Деви, през юли от вас се очаква повече и по-добро, защото сте способни на това. Опитайте се да направите това, което трябва да направите, а след това се посветете на това, което искате. Така ще напредвате в дългосрочен план, а той винаги е по-стабилен.

Дните са подходящи за уреждане на по-дребни дела. Ако искате да се впуснете в нещо по-голямо, по-амбициозно, дните не са идеалните за подобно нещо. Можете да правите планове и да уточнявате детайлите. Желанието за действие ще е силно, но обстоятелствата постоянно ще ви карат да работите от сянка. Това ще ви забави малко. Затова можете да използвате тези дни за качествена подготовка и изработване на планове за бизнес бъдещето, което желаете. Разумните действия, внимателното претегляне на всички трудности, сега са от съществено значение. Игнорирайте чуждото мнение. Слушайте себе си.

Ще последва по-мъдра фаза, след като може да се наложи да наведете глава. Ще разберете, че идва време за дипломация, която ви отваря врати. В същото време сте все по-готови да изразите позицията си ясно и високо, с повече аргументи.

Отделете повече време, за да се отпуснете. Отдалечаването от суматохата на ежедневието е по-важно за вас от всякога. Медитацията, упражненията сред природата и добрите разговори с близки съживяват душата ви.

Безопасността и дълготрайността на личните отношения ще станат важни за вас в любовния ви живот. Тези, които са в дългосрочни връзки, ще имат все по-силна нужда от интимност, така че най-вероятно ще се оттеглят в спокойствието на дома си, където да се наслаждават заедно с партньора си. Тези, които все още са необвързани, вече ще избират само опции за постоянна връзка.