Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, намалете темпото. Раци, посветете деня на любов и нови срещи

Денят носи изпитание на душите. Днес много лесно може да си създадете нова карма, ако отговорите на агресията с агресия.

Овен – Важно е да помислите повече за здравето и емоционалното си състояние. Много сте стресирани, дори любовта и междуличностните отношения не са в най-добрите си дни. Препоръчително е да приемате нещата по-спокойно.

Телец – Прегърнете адаптацията като катализатор за положителна трансформация. Намалете темпото и си дайте възстановителна почивка. Във вторник звездите ще ви насърчат да мислите повече за любовта. Не пренебрегвайте чувствата си!

Близнаци – Това е важен период за повторно стабилизиране и организиране на всички ваши планове за близко бъдеще. Препоръчително е да бъдете по-внимателни и да не се поддавате на провокациите на други хора.

Рак – Ще почувствате нужда да се откъснете от всичко и да помислите повече за вашите лични нужди. Ще откриете, че имате дълбоко разбирателство с партньора и близките си хора. Може да посветите деня на любов и нови срещи.

Лъв – Ще усетите ентусиазъм да правите разни неща и да си поставяте амбициозни цели. Във вторник амбицията ще ви стимулира да възобновите надпреварата си за успех. Можете да намерите съюзници, които ще ви бъдат изключително полезни и надеждни.

Дева – По-добре не се притеснявайте много и не напрягайте чувствата си. Звездите ще ви поканят да действате хладнокръвно и разумно. Имате добри шансове за успех. Кръстосано опрашване на идеи чрез споделяне на прозрения и опит.

Везни – Това е период, който ви кани да помислите повече за себе си и своите приоритети. Това е така, защото през последните няколко седмици сте пренебрегнали много неща в името на работата си. Погрижете се за физическото си състояние.

Скорпион – Възстановете присъствието си в сърцата на тези, на които държите. Изразете чувствата си открито, позволявайки на емоциите ви да текат свободно. Прегърнете този момент като шанс да възобновите връзките, които може да са избледнели.

Ето го най-точния седмичен хороскоп от 24 до 30 юни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Ето го най-точния седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Вместо да се страхувате от промяната, приветствайте я като възможност. Прегърнете както зрелостта, така и гъвкавостта, намирайки хармонично равновесие между тези аспекти. В този баланс се крие потенциалът за растеж.

Козирог – Намерете баланс между увереност и емпатия, демонстрирайки вашето разбиране и внимание. Чрез този целенасочен подход вие не само укрепвате връзките, които споделяте, но и създавате основа на взаимно уважение и значима връзка.

Водолей – Стремете се да намерите баланс между вашата увереност и благоразумие. Помислете върху потенциалното въздействие на вашите избори. Докато правите това, бъдете готови да коригирате подхода си, за постигане на по-благоприятни резултати.

Риби – Днес е време да направите избор. Застанете на кръстопътя и изберете между пътеките, които ви примамват. Прегърнете яснотата, която излиза отвътре. Съгласувайте решението си с вътрешното си аз, като осъзнавате значението да останете верни на вашите ценности.