Автор
Ева Григорова

Ето как Кейт прикрила страничните ефекти от химиотерапията по време на Trooping the Color

Принцесата на Уелс, Кейт Мидълтън, направи дългоочакваната си публична поява на събитието Trooping the Color 2024 на 15 юни. Това събитие беше внимателно наблюдавано от обществеността поради битката на принцесата с рака.

Мидълтън носеше елегантен бял костюм, който привлече вниманието, но косата ѝ предизвика най-много спекулации. Наблюдатели фенове на кралското семейство отбелязаха, че косата ѝ изглежда по-тъмна и по-малко жизнена от обикновено, което доведе до слухове, че тя носи перука поради загуба на коса от лечение на рака.

Вестник El Nacional цитира стилистката Анита Руис, потвърждавайки, че Мидълтън наистина носи перука. Същият източник съобщи, че гримирането и подготовката на принцесата на Уелс за събитието са отнели повече от два часа. Гримът, облеклото и аксесоарите са специално избрани, за да прикрият видимите ефекти от нейното заболяване и лечение, с цел да предотвратят по-нататъшни спекулации.

Подготовката на Мидълтън включвала детайлен грим, перука и поддръжка на вежди, за да прикрие страничните ефекти от химиотерапията и лъчетерапията, които могат да причинят загуба на коса. Освен това мнозина отбелязаха, че Мидълтън изглежда по-уморена от обикновено, друг страничен ефект от нейните лечения.

Публичната поява на Кейт Мидълтън беше посрещната с всеобщо внимание и загриженост. Това събитие подчерта издръжливостта и грацията на принцесата на Уелс, докато тя продължава да е посветена на кралските си отговорности в много труден за нея момент.