Автор
Евелин Попадийна

Няма други като нас: Качествата, с които жените на Балканите превъзхождат всички останали

Всяка жена е различна – външен вид, характер, темперамент. Но всяка една е сложна плетеница от традициите на родния си край, изборите, които прави ежедневно и това, което носи в душата си. Балканските жени обаче имат някои черти, които са доста сходни. Ето по какво си приличат:

Женственост
На Балканите всички дами се гордеят, че са жени, но не водят постоянна борба със социалните несправедливости. Вярват в половото равенство, но не искат да стават мъже. За тях грижата за себе си и поддържането на безупречен вид е въпрос на самоуважение.

Не съдете по външния вид
Това, че са женствени и поддържани, не означава, че не могат да си сменят крушката, да проверят маслото на колата и да ви надпият, стига да искат. Балканският живот ги е научил, че трябва да са подготвени за всичко.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Не бъркат възпитанието с флирта
Те са комуникативни, усмихнати и добронамерени, но са доста далеч от „лесни“. Ще разговарят с вас, ще ви накарат да се чувствате оценен. Все пак, ако прекрачите границата и си позволите нещо неуместно, без проблем ще ви ударят един доста силен шамар.

Имат нужда от „истински мъж“
Балканската жена е силна и независима, точно затова има нужда от по-силен и по-независим мъж. Тя не би направила компромис с това, затова мамините синчета нямат никакъв шанс с жена от Балканския полуостров.

Всеки пол си има отговорности
Тези жени имат кариера и са финансово независими, но това не означава, че трябва да си делите сметката или тя да плаща. И не, тя не си търси богат мъж, тя търси „грижовен“ мъж, интересува се от поведението и отношението му. На Запад жените не спират да настояват, че живеем в 21-ви век и могат сами да си отварят вратата, но на Балканите жените уважават истинските джентълмени.

Домакиня
Жените от страните на Балканите вярват, че чистият дом е огледало на хората, които живеят в него. Затова където и да са, те носят със себе си топлина и уют. Освен, че са страхотни домакини, са и истински тигрици в леглото.

Основните правила, които всяка жена трябва да спазва в интимната зона
ЗДРАВЕ
Автор Евелин Попадийна

Основните правила, които всяка жена трябва да спазва в интимната зона

Автор Евелин Попадийна