Автор
Евелин Попадийна

Женствени и удобни: Вижте полите, които са хит това лято

Панталоните вече са задължителни в гардероба на всяка жена. През лятото обаче е много трудно да издържим на горещите температури с дълъг панталон или дънки. Затова ви даваме идеи за различни модели поли, с които да разнообразите летните си тоалети.

Копринени и сатенени поли с А-силует
Тази пола е чудесен избор за всеки сезон. Позволява да се комбинира с ежедневни визии – тениска и кецове, както и за вечерни излизания – стилен топ и високи обувки. Заложете на естествените нюанси – черно, бежово, бяло, кафяво.

Пола тип молив
Трудно е да сбъркате с тази универсална класическа кройка на полата. Ако сте фен на дънките, то можете да изберете дънкова пола тип молив. Моделът изглежда интересно благодарение на текстурата и материята, а плътността ѝ моделира талията.

Тенис пола
Тенис полите са актуални както едноцветни, така и карирани, които леко напомнят за ученическа униформа. Ако обаче не целите визията на инфантилно момиче добавете овърсайз яке или тениска.

Дънкова макси пола
Дънковите макси поли са супер актуални този сезон. Можете обаче да срещнете голям проблем при съчетаването, тъй като самата пола е акцент. Препоръчваме ви да заложите на обикновен топ или обикновена тениска.

Ако не сте свикнали да носите поли, но имате желание да го направите това лято, то избирайте по-безопасни комбинации и не се водете толкова по актуалните тенденции, колкото до това какво подхожда на вашата фигура.

Топ 8 горещи тенденции в маникюра за лято 2024
МОДА
Автор Антония Михайлова

Топ 8 горещи тенденции в маникюра за лято 2024

Автор Антония Михайлова