Автор
Ева Григорова

Има ли вражда между Алекс Богданска и Мария: Ето какво се е случило

Александра Богданска и фолк певицата Мария от години не могат да се понасят, се твърди в шоубизнеса. Бившата половинка на Даниел Петканов има зъб на чалга дивата, защото преди години, когато красавицата от Благоевград все още била прохождащ модел, кандидатствала за роля в клип на Мария, но била отрязана заради друга. Оттогава Богданска набрала на чалгаджийката и до днес изпитва силна неприязън към нея.

Александра Богданска
Александра Богданска
Instagram

Самата Мария въобще не си спомня, че Богданска се е пробвала за нейно видео и отдавна била забравила какво се е случило, докато бившата на Лудия репортер все още таяла ненавист към миньончето на фолка, пише в. "Уикенд". Враждата им си пролича и в къщата на „ВИП Брадър“ през 2017 г., когато участваха заедно в шоуто.

В риалити предаването Даниел преподаваше фитнес уроци на Мария, а това видимо дразнеше Алекс, която по това време се събра с Петканов след първата им раздяла и публична изневяра. "Виж, миличка. До този момент с Дани и с теб се държах еднакво. Аз няма да спра да тренирам с Дани или да си общувам с него заради теб, но ти прекъсна връзката помежду ни. Това, че една дама общува с твоето момче и ти се чувстваш застрашена, защото усещаш, че съм повече от теб, мен ми е пределно ясно", заяви тогава Мара при скандала им.

Мария
Мария
Instagram

Много малко са хората, които знаят за враждата между изпълнителката на "Червеният картон" и Алекс, но запознати уверяват, че Богданска никога няма да прости на Мария, че не я е избрала за клипа – нищо, че вече са минали доста години.

Шеф Петров скочи на Богданска: За пари всичко прави
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Шеф Петров скочи на Богданска: За пари всичко прави

Автор Ива Петрова