Автор
Ева Григорова

Яна Маринова захапа планинарите, заради боклука

Актрисата Яна Маринова атакува всички, които безотговорно си изхвърлят боклуците в планината. Актрисата почти всеки ден преминава през един и същи маршрут, за да се зареди с енергия. Маринова не е посещавала така любимото си място няколко седмици и е в потрес от гледката на пътеката, след като се завръща.

"Една събота и неделя граждански туризъм и вече всичко е мазало. Знам, че отглеждате отрочетата си с турски сериали и ергена и че сигурно чалга културата е виновна, но от това умовете и устите ви са много по-мръсни от задниците и предниците ви. Като си свършите работата в планината, в салфетката, в джобчето и всичко е наред", опита се възможно най-меко да обясни тя, че природата трябва да се пази.

После пусна и продължение:

"И във връзка с предишния ми пост - не съм казала, че който слуша чалга, си изхвърля салфетките в природата. Казах, че чалга-културата замърсява умовете и устите ни. Тоест това, което мислим и което казваме. И няма проблем да си сложим мръсната салфетка в джоба, защото така или иначе не е голям проблем дали джобът ще ни е мръсен, щом и устата, и ума ни са мръсни. Може да се почистят, при желание.

View post on Instagram
 

И всички, които не се повлияват от чалга-културата, но слушат чалга, знаят тази закономерност. С две думи, разпознават, че дадени изпълнител/ка с мноооооого труд, лишения, добро възпитание, благоприятна среда и прочее, биха могли да бъдат наистина световни звезди, но не са получили този шанс, защото годините на мутро-барок издигнаха в култ простака. А простакът желае лесно-запомнящи се маанета без даден изпълнител да му доказва колко по-високо е от простака чрез изкуството си.

Та, в днешно време имаме избор да не диктува простакът, а премереният човек с етика и възпитание. А талантът никога няма да се похаби, ако умее да развива себе си. Независимо какво иска публиката, талантът винаги покорява, когато е от сърце. Но трябва да има и топки, за да не продаде за пари."

Веднага бе нападната от защитниците на попфолка и най-вече на "стойностните" турски сериали.

Яна Маринова с потресаваща история за своя ученическа любов, завършила с пистолет и изстрел
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ива Петрова

Яна Маринова с потресаваща история за своя ученическа любов, завършила с пистолет и изстрел

Автор Ива Петрова