Автор
Ева Геoргиева

Яна Маринова ексклузивно за Wine Talks: Никога не ми се е случвало да не ме критикуват

Седмият епизод на Wine Talks е вече тук!

Днес на гости ни е актрисата и продуцент Яна Маринова, с която говорим за най-новия ѝ филм "Игра на Доверие", вдъхновен от истинската история на нейната майка. Премиерата на лентата беше на 17-и февруари и от тогава филмът не спира да жъне успехи и да се радва на положителни отзиви.

@woman.bg Целият епизод с Яна Маринова е на линк в био‍ #winetalksmoment #winetalks #interview #podcast #yanamarinova #igranadoverie #bulgarian #fyp original sound - Woman.bg

Пред камерата на Woman.bg Яна разказва истории, които може би не сте чували да споделя досега. Навлязохме дълбоко в темата за отношенията между хората, връзките с партньорите, насилието, но и смелостта да си тръгнеш и способността да се научиш да надушваш кога си в опасност.

@woman.bg Целият епизод с Яна Маринова е на линк в био‍ #winetalks #yanamarinova #podcast #interview #actress #fypage #bulgaria original sound - Woman.bg

За уроците, които тя е научила от майка си, за израстването в бедност и мотивацията да постигнеш всичко в живота си, за играта на доверие между хората и още много - гледайте целия епизод тук: