Автор
Кристина Кирова

Шокиращото решение на краля: Чарлз III заминава за САЩ при Меган и Хари

Когато Мохамед не отива при планината, планината отива при Мохамед. Този израз почти може да опише ситуацията с отношенията между Хари и баща му - крал Чарлз III. Преди седмици научихме, че Негово Величество копнее да види внуците си отвъд океана - Лилибет и Арчи, но засега единствено успява да осъщстви видеовръзка с тях и то единствено по празници. Меган и Хари така и не позволяват да се случи подобна среща на живо. А Чарлз не е първа младост и е още по-притеснен от факта, че беше диагностициран с онкологично заболяване в началото на годината. Или поне така се заговори в медиите наскоро.

Крал Чарлз III
Крал Чарлз III

И докато Меган и Хари живеят в САЩ, далеч от кралското семейство, заедно с наследниците си, кралят обмисля да ги навести, за да прекара време с Лилибет и Арчи. Според кралския експерт Том Куин, Чарлз вече е обсъждал възможността да пътува до щатите, за да посети сина си, с когото така и не се видя, когато бе пристигнал в Англия за последно преди седмици, а също и снаха си Меган, която категорично избягва посещение в Лондон. Експертът обаче добавя, че преди кралят да отлети, имало много проблеми и трудности, които трябва да бъдат решени предварително, като не влиза в конкретика.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл
GettyImages

Тази новина идва на фона, че нападките от Меган и Хари по кралската фамилия спряха едва в началото на годината, когато и Чарлз, и Кейт Мидълтън бяха диагностицирани с рак. Но преди това херцозите на Съсекс бяха буквално безмилостни към тях и ги обстрелваха с всякакви обвинения, макар и без да споменават имена. Дали не идва краят на една от най-големите вражди в историята на монархията - предстои да разберем.