Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да не изпускат нервите си, Водолеите да отворят ума си за нови идеи

Важно е бързо да умеете да решавате проблемите и да не им оставяте време за развитие. Подходящо е за вътрешна работа над себе си.

Овен – Проявете малко дипломатичност и гъвкавост в общуването си, не бъдете прекалено самоуверени. Трябва да се организирате и да управлявате добре времето си. Бъдете методични в действията си и не оставяйте всичко за последния момент.

Телец – Вашият път е отворен за вас, така че слушайте инстинкта си и се въоръжете с много смелост. Носете топли и весели цветове, залепете си най-ярката усмивка и ще видите как привличате доброто към себе си.

Близнаци – Организирайте се добре в работата и внимателно планирайте ходовете си. Само така ще можете да успеете да довършите до края начинанията си. Звездите са благосклонни към вас и можете да постигнете добър напредък, ако полагате нужните усилия.

Рак – Импулсивността не е ваш приятел, а враг. В любовния си живот е добре да сте по-внимателни, ако искате да запазите мира и хармонията между вас, особено когато става въпрос за възникнали конкретни проблеми.

Лъв – Вашето самочувствие значително нараства, което ви помага да вършите успешно всичките си дела. Внимавайте да не изпускате нервите си. Останете спокойни пред трудностите и ще видите, че всичко ще върви по план.

Дева – Днешният ден е идеално време за самоанализ и равносметка. Това е един от онези дни, когато е най-добре да се отдадете на почивка и да се наспите. Също така е подходящо да обновите външния си вид и да се погрижите за здравето си. Това ще ви отпусне.

Везни – Днес някои неща може да се решат благоприятно и ще се почувствате все едно сте излезли от тъмно на светло. Сякаш някаква тежест пада от раменете. Излезте на дълга разходка този следобед и увеличете капацитета на белите си дробове. Ускорете пулса си.

Скорпион – Вече сте научили толкова много, което ви дава правото да преминете едно ниво по-високо. Ще има нужда от още много работа върху себе си, но вие вече знаете как да го правите. Пригответе се сега да се съсредоточите върху детайлите.

Стрелец – Тъй като сте олицетворението на поговорката „силата идва отвътре“, време е да съберете физическите и емоционалните си ресурси и да се изправите смело пред предизвикателствата в живота. Звездите ще ви дарят със сила и благодат.

Козирог – Звездите ви насърчават да бъдете гъвкави и ще ви подкрепят в различните ситуации, особено когато става въпрос за съвместни начинания. Вашата съпричастност и мъдрост може да бъдат мощен начин за постигане на вашите цели.

Водолей – Време е да излезете от застоя и да продължите напред. Отворете ума си за нови идеи, нови перспективи, нови преживявания и нови приятели. Благоприятен ден, за да осъществите някои от плановете си, а звездите ще ви дадат подкрепа да се справите със затрудненията.

Риби – Днес може да се чувствате не съвсем на място, но в крайна сметка и с това ще се справите. Ще намерите тихо убежище у дома, в тишина и спокойствие. Повтаряйте си мантрата: “Аз съм необикновено същество и Вселената ме подкрепя във всичко.“

Погрижете се за нервите си: 4-те най-трудни за обичане мъжки зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Погрижете се за нервите си: 4-те най-трудни за обичане мъжки зодии

Автор Теодор Муховски