Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, през юли ви очакват известни трудности в личния живот

Скъпи Козирози, през юли се чувствате много добре и това си личи както от настроението, така и от действията ви. Ще имате неудържима енергия, с каквато малцина могат да се похвалят. Да знаете как да организирате всичко е изключително благоприятно качество и тази ваша способност ще ви помогне много през целия период.

През месеца звездите ви изпращат някои предизвикателства. Около средата на месеца може временно да загубите фокуса си, но не се притеснявайте повече, отколкото трябва. Ще останете верни на своите принципи. Фортуната ще бъде на ваша страна. Но това не означава, че трябва да се отпускате.

Време е да правите планове и да постигате целите си. Не забравяйте да бъдете последователни в действията си. Завършете цялата работа, която сте започнали. Спонтанните действия ще ви бъдат полезни. Единствено упоритата работа ще донесе добри резултати. Само като държите летвата високо, отключвате потенциала си всеки ден и ще можете да запазите позицията си. Очакват ви и приятни промени.

Този месец ситуацията може да бъде трудна за личния ви живот. Семейната атмосфера няма да е много приятна. Всичко сочи към възможност за сериозно напрежение с членовете на семейството ви. Има още по-голяма вероятност за провеждане на сериозни разговори.

Шансовете това да се случи са доста големи. Следователно трябва да решите да не губите хладнокръвие и да се дисциплинирате, като твърдо отказвате да бъдете въвлечени в какъвто и да е конфликт. Ключът е да продължите внимателно да пазите брака си. Пред свободните Козирози е месец, в който трябва да се отпуснат и да се оставят на вълната от положителната енергия да ги носи.

10 неоспорими истини за мъжа Козирог
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

10 неоспорими истини за мъжа Козирог

Автор Антония Дамянова