Автор
Теодор Муховски

Любовникът ми не иска да се обвърже с мен, въпреки че напусна съпругата си

След като чух, че жененият ми любовник най-накрая е напуснал съпругата си, изпаднах в екстаз, че най-накрая ще имам този прекрасен мъж само за себе си.

След осем месеца на разочароващата връзка започнах да си мисля, че е по-добре да бях останала негова любовница. Тогава поне знаех мястото си.

Последното нещо, което искам да направя, е да го изплаша, но животът в постоянно състояние на неопределеност ме прави нещастна. Това е моята история.

Аз съм на 38 години, а любовникът ми е на 43.

Пътувам често в командировка и първоначално пътищата ни се пресякоха на една конференция. Още от първия ни разговор беше очевидно, че се привличаме безумно и не след дълго се озовахме заедно в леглото.

Бях скептична относно това, че той има съпруга, но той ме увери, че нещата между тях са се влошили и е въпрос на време да се разделят.

Месеци наред се криехме, докато един ден той най-накрая обяви, че се развеждат.

Бях във възторг, мислех си, че най-накрая ще имам неговото неразделно внимание и ангажираност. Но въпреки това месеци по-късно нищо не се беше променило.

Всеки път, когато съм в неговия град, прекарваме цялото си време заедно, а когато сме разделени, сме в постоянна комуникация чрез текстови съобщения и телефонни обаждания. Той постоянно ми казва колко много означавам за него и че не би могъл да бъде без мен.

Въпреки това, когато повдигна въпроса за обвързване, той настоява, че е твърде рано.

Ние така или иначе се държим като двойка, така че защо той не иска да определи връзката ни? Чувствам се толкова объркана. Стигнах до мнение на психолог, ето какво ми каза:

Нека си припомним: Връзката на Чарлз и Камила всъщност започна като изневяра
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Нека си припомним: Връзката на Чарлз и Камила всъщност започна като изневяра

Автор Ева Григорова

„Заслужавате много повече. Разбираемо е, че той може да се нуждае от време, за да преодолее предишния си брак. Възможно е да се притеснява да предприеме отново подобна стъпка, защото всяко разпадане на брака е трудно за преживяване.

Трябва обаче да се запитате колко дълго сте готова да чакате.

Поговорете с него за това колко обезценена се чувствате. Дайте му да разбере, че макар да го обожавате, не можете да отложите живота си завинаги.

Суровата истина е, че той може би никога няма да е готов да направи тази стъпка с вас и колкото по-дълго чакате, толкова по-недоволна ще ставате.

И двамата бихте имали полза от консултация за взаимоотношенията; за да може той да преодолее тъгата от разпадането на брака си и да оцени вашата гледна точка“.

Какво означават сънищата за изневяра
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Какво означават сънищата за изневяра

Автор Евелин Попадийна