Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес късметът е с вас, време е за любовна среща

Ден за обновление, подходящ за пасивен релакс с книга, разходки и общуване с любими хора.

Овен – С Луната във вашия знак може да се задействат промени, но трябва да сте много внимателни, за да не поемате ангажименти, които могат да се обърнат срещу вас. Вашият приоритет този уикенд трябва да бъде да си починете, за да възвърнете спокойствието, което сте изгубили.

Телец – Марс, който в момента преминава през вашия знак, ви прави повече импулсивни, поради което можете да вземете грешни решения в движение. Бъдете по-сдържани и разумни. Този уикенд се откъснете напълно от отговорностите.

Близнаци – Възможно е да не можете да контролирате делата си толкова, колкото ви се иска и затова се чувствате неспокойни. Най-добре е да се успокоите и да оставите емоциите си да излязат наяве. Възможностите могат да дойдат от хора със сходни интереси.

Рак – Бъдете внимателни, за да можете да прекарате един напълно задоволителен ден. Някои от вас ще бъдат изправени пред деликатен избор. Бъдете много внимателни с всяко решение, което вземате в дългосрочен план.

Лъв – Не се нервирайте, тъй като всички промени, пред които сте изправени, ще ви позволят да намерите сигурност в себе си. Помислете как различните неща от живота ви влияят емоционално. Ще бъде добър ден да си изберете хоби, което да ви отпусне.

Дева – Днес безкористността ще ви спечели повече уважение. Устоявайте на импулсивното желание да правите неща само за себе си. Направете нещо специално за любимия човек днес. Моментът е подходящ да насочите вниманието си към материалните удобства.

Везни – Прекарайте, колкото можете повече време с другите днес. Просто не сте в правилната нагласа да бъдете сами, така че ще ви накара да се почувствате по-добре, ако излизате с хора, които имат оптимистичен поглед към живота.

Скорпион – Звездите ще ви помогнат много през този ден да бъдете по-съсредоточени върху целите си, но понякога голямото натоварване може да стане много уморително. Може да се появят проблеми за тези, които са във връзка.

Стрелец – През този ден ще бъдете по-спокойни и логични. Ако знаете как да си изиграете картите, можете да обърнете всичко във ваша полза. За щастие ситуацията сега е по-стабилна. Помислете какво ще ви направи щастливи и ще намали стреса ви.

Козирог – Този уикенд е добре да правите всичко, което ви забавлява и прави щастливи, като приоритизирате истински важните неща в живота. Късметът ще дойде при вас от страна на близки хора. Хубав уикенд за разпалване на любовните пламъци или за среща с някой, който ви вълнува.

Водолей – Организирайте добре деня си и работете върху по-ефективното управление на времето. Днес именно положителният импулс е вашият водач през деня. Ще харесате някои хора, но ще ви липсва смелостта да изразите чувствата си.

Риби – Ако живеете забързан живот, време е да намалите темпото и да си починете. Започнете да релаксирате, а ако сте уморени, отидете на релаксиращ масаж. Направете план с приятели или любими хора за еднодневна разходка през някой от почивните дни.