Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, юли ви носи щастие и хармония в любовта

Скъпи Водолеи, през целия този месец се съсредоточете основно върху себе си и вашето благополучие. Вършете нещата със собствено темпо. През втората половина на юли се съсредоточете върху новите отговорности, които ще ви се добавят. Важното за вас сега е да продължите напред с процесите на промяна, които Уран ще предложи. Време е да инвестирате част от времето си в нещо, което ви носи лична радост.

Въпреки че през голяма част от месеца ще има препятствия по пътя ви, главно поради дисонантните влияния на Сатурн, който върви ретрограден, това не означава, че юли няма да е добър месец за дейности като цяло. Звездите ще ви помогнат да завършите започнатото преди време, преодолявайки същите проблеми, които ви блокираха тогава.

На практика ще откриете, че вашите идеи са правилни и вашите мисли са положителни. Затова не позволявайте на негативните емоции да контролират решенията ви, а използвайте уменията си, за да постигнете най-добри резултати. Помислете добре, преди да вземете решения, които могат да повлияят на живота ви.

Тези, които работят за трети лица, ще бъдат насърчени да сменят посоката в бизнеса или професията си, а тези, които са се посветили на самостоятелна работа, ще могат да постигнат задоволителни резултати.

Юли обещава да бъде много благоприятен месец за мнозина, особено що се отнася до емоционалните връзки. Любовният ви живот ще се стабилизира в този период, в който ще бъдете силно повлияни от Меркурий, Венера и Марс, които през по-голямата част от месеца ще бъдат в хармоничен аспект с вашето съзвездие. За вас любовта вече няма да бъде трудна за изпълнение необходимост, а приятно усещане, на което да се наслаждавате.