Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, през юли ще ви се случи нещо много красиво

Скъпи Риби, изглежда, че този месец ще започне по най-добрия възможен начин за вас. През първите три седмици на юли ще се окажете под благотворно небе, със Слънцето в тригон към вашия знак. Нещо красиво предстои да се случи и то съвсем скоро. Подкрепата ще дойде при вас по неочакван начин, ще ви помогне лесно да проявите и реализирате всичко, което сте планирали.

На работното място ви очаква малко по-сложен период, предвид дисонансното положение на Сатурн, който се движи ретроградно. Може да сте въвлечени в редица промени, които създават несигурност на работата ви. Затова запазете спокойствие и гледайте да се представяте добре. Влиянието на Нептун може да донесе неочаквани финансови печалби чрез творчески начинания, преследване на артистични интереси или следване на вашата интуиция. Въпреки това, същото влияние може да доведе и до нереалистични очаквания или импулсивно харчене, водено от емоционални пориви. Подходящо време да проучите алтернативни източници на доходи.

Добре е да обърнете малко внимание на диетата си, защото през юли най-вероятно ще сте склонни да качите няколко килограма. Понякога просто трябва да промените някои малки навици и нещата ще се оправят.

За много от вас ще започне голям сантиментален период. Ще можете да изживеете прекрасен момент с човека, който има място в сърцето ви. Ако пък все още сърцето ви е свободно, това е добър период за започване на нови приключения, но също и преди всичко важен момент за търсене на идеалния партньор. Възможностите няма да спрат да се предоставят, докато не намерите човека, с когото да споделите житейския си път.