Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, отдайте се на любов, Риби - днес е денят да се погрижите за себе си

Освободете се от стари ненужни неща – това ще изчисти енергийното пространство на дома ви. Време за активност, но без да се преуморявате.

Овен – Днес можете да станете щастливи собственици на ценна идея, която трябва незабавно да бъде осъществена. Можете да правите каквото искате, но не позволявайте на емоциите ви да промените или да се откажете от плановете си внезапно.

Телец – Не пропускайте възможността да полежите в днешния ден до по-късно. После се насладете на компанията на любимите си хора, като прекарате деня с тях в приятни занимания. Свободно изразете чувствата си без да се срамувате.

Близнаци – Днешният ден ще бъде изпълнен с упорита работа. Купчината домакинска работа, която сте събирали толкова дълго доста се е натрупала, ще трябва да започнете да решавате тези проблеми или поне да ги пренаредите в различен ред на изпълнение.

Рак – Днес работата в разумни количества няма да ви навреди. Могат да се появят благоприятни ситуации, които ще ви накарат да се почувствате защитени и покровителствани от съдбата. В любовта е подходящо време за помирения, ако сте имали проблеми.

Лъв – Хората днес ще вземат думите ви твърде присърце. Затова бъдете по-внимателни в изразите си. Не позволявайте на някой да изважда нещата от контекста. Ако пътувате в днешния ден, бъдете внимателни, в противен случай може да се сблъскате с негативна ситуация.

Дева – Днес денят ще е доста добър, като единствената опасност за вашето благополучие е собственият ви език. Не бива да отлагате радостите от живота, чакайки да дойдат по-добри времена. Забавлявайте се сега.

Везни – Днешният ден ще се характеризира с приятелска атмосфера, както у дома, така и навън. Всичко, което трябва да направите, е да не я нарушавате. Можете да намерите подкрепа и разбиране от приятели или семейство, в зависимост от ситуацията.

Скорпион – Ако решите да прекарате по-голямата част от деня си у дома, вероятно ще се сблъскате с емоционални проблеми. По-скоро излезте и се опитайте да прекарате по-голямата част от времето си в приятна компания.

Стрелец – Изпълнени сте с жизненост, оптимизъм и енергия, която трябва да успеете да я трансформирате и използвате по рационален начин. Не трябва да сте безразсъдни, но не позволявайте на околните да ви налагат каквито и да било ограничения.

Козирог – Използвайте този ден за добра почивка и ако е възможно нека по-добре да е активна. Това е чудесно време, за да се отпуснете, да се видите с приятели, да научите новините и в същото време да се посветите на любимите си занимания.

Водолей – Забравете за всички онези малки неща, които не сте успели да разрешите, опитайте се да се забавлявате днес и да почувствате свободата си. Отворете се за любовта без упреци и ще почувствате, че нещата отново проработват.

Риби – Усилията и многото работа през изминалите дни на седмицата са ви дошли малко в повече. През почивния ден забравете за всички грижи и проблеми и отделете свободното си време за себе си и за близките си.