Автор
Ева Григорова

Благо сподели разтърсващ спомен, заради който е станал толкова вярващ

Благой Георгиев е по-известен като Джизъса, заради непоклатимата си вяра в Господ и разбира се, татуировките, с които буквално е обсипал тялото си. Всички са на религиозна тематика, което през годините му печели доста шеговити коментари, но причината, заради която той е толкова вярващ, е наистина разтърсваща. И много хора на негово място биха се обърнали към Господ след подобно преживяване.

View post on Instagram
 

Тази сутрин, в "Събуди се", Благо сподели, че всичките му татуси са от благодарност към Бога, особено след тежък момент от живота му. И макар да не е осъзнавал, тъй като ги е направил отдавна, колко много символика носят те за него, е щастлив, че си ги е направил и категорично заяви, че е приключил с татуирането.

„Аз съм казвал, че колкото си по-близо до Господ, колкото повече живееш благоугодно, както се казва, толкова вярата е по-близо до теб и Господ е по-близо до теб. Брат ми беше в кома доста време. Аз съм бил малък и не съм го осъзнавал, чак след това го осъзнах. Нито майка ми, нито баща ми са да кажеш толкова вярващи. Но виждате ли, като се налага, като опре ножът до кокала, тогава искаш - не искаш се молиш на Господ. И тогава видях със сълзите на майка ми и с това как тя се молеше искрено, тогава бях свидетел на това, че наистина истинската молитва към Господа от дълбината на душата ще се случи каквото трябва”, разказа той.