Автор
Кристина Кирова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Време е за горещи летни емоции - някои ще се отдадат на флирт, други ще имат вълнуващи събития във връзката си. Ето какво ще се случи на всяка зодия в любовта през следващата седмица:

Овен
Скъпи Овни, звездите ви съветват през следващите дни да прекарате малко повече време насаме със себе си, за да си отговорите на важния въпрос - какво очаквате да ви се случи в любовта и да направите първата крачка към сбъдване на мечтите си.

Телец
Скъпи Телци, предстои ви много вълнуваща промяна в любовта. Необвързаните от вас ще имат неочаквана среща, която бързо ще промени живота им, а обвързаните ще получат наистина впечатляваща изненада.

Близнаци
Скъпи Близнаци, звездите ви напомнят да не забравяте да обичате на първо място себе си и по този начин ще получите само най-доброто, което заслужавате. Някой ще разпали пламъка на страстта ви.

Рак
Скъпи Раци, предстои ви една магична седмица в любовта. Всичко, за което мечтаете, ще се сбъдне, романтиката ще ви дава усещане за сигурност и ще имате незабравими мигове с много специален човек.

Лъв
Скъпи Лъвове, сега е моментът да манифестирате съкровените си желания в любовта, ще имате изненадващо бърз успех. Ще изпитате истинското щастие, за което отдавна мечтаете. Във връзката си ще усетите онова партньорство, което приемате за идеално.

Дева
Скъпи Деви, звездите ви съветват да се отдадете на пътешествие с приятели, защото се очертава да срещнете любовта по време на приключение и вярвайте - няма да съжалявате. Ще усетите вълнението, което носят летните флиртове, а може да се зароди и романтична приказка.

Везни
Скъпи Везни, тази седмица ще ви завладее много романтично настроение и има защо. Звездите вещаят незабравими романтични събития за вас, независимо дали сте във връзка, или сърцето ви все още е свободно.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, вгледайте се във вътрешния си свят и бързо ще разберете от какво се нуждаете, за да процъфти любовният ви живот. Свободните от вас ще срещнат човек, който ще разпали искрата на страстта им, а обвързаните ще предприемат важна крачка напред с партньора.

Стрелец
Скъпи Стрелци, очаква ви много гореща и слънчева седмица в любовта, ще имате интересни преживявания, които ще помните дълго. Ще усещате онази свобода, която толкова обичате, не е изключено и да се влюбите неочкавано.

Козирог
Скъпи Козирози, тази седмица звездите ви поставят много важна задача - да откриете къде се крие ключът към любовта в душата ви. Щом това се случи, ви очакват разтърсващи моменти на романтика и споделеност.

Водолей
Скъпи Водолеи, някои ще направи неочакван романтичен жест към вас през следващите дни. Отворетее си очите и дайте шанс, защото любовният ви живот може да се преобърне съвсем скоро. Може да се появи и интересно предизвикателство на хоризонта.

Риби
Скъпи Риби, звездите вещаят много сладък момент на любов за вас тази седмица. Пригответе си, защото някои ще спечели сърцето ви, при това само с един жест и ще преоткриете какво е любовта за вас. Предстоят ви много романтични, горещи дни.