Автор
Евелин Попадийна

Три зодии ще вземат трудно решение през юли

Юли ще е труден месец за тези зодии. Ще ги постави в неприятни ситуации и сами ще трябва да се справят с тях.

Близнаци
През юли представителите на зодия Близнаци ще трябва да се изправят пред проблемите, от които бягат. Сблъсъкът с реалността може да бъде болезнен, но това е единственият начин да прекъснат лошата поредица. Няма да им е лесно, тъй като двама важни човека ще имат различни очаквания от тях. Ще се почувстват несигурни и дори ще угаждат на близките си само, за да са спокойни.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Везни
В средата на юли Везните ще имат много идеи и ангажименти, ще трябва да вземат важно решение, което ще се отрази на бъдещето им. Не е изключено да получат примамливо предложение, което ще събуди апетита им за още. Решението, което трябва да вземат ще наложи житейска промяна, за която няма да са готови. Невъзможността да разчитат на подкрепата на близките си ще ги накара да се чувстват самотни и изоставени.

Козирог
През първата седмица на юли Козирозите ще получат новина, която ще предизвика вълнения и която е възможно да допринесе за вземането на импулсивно решение. Това обаче ще се окаже умишлена постъпка от недоброжелатели. През втората половина на месеца ще имат възможност за промени и изясняване на неточности. Трябва да се възползват от това, за да изчистят името си. Нужно е да обмислят добре решенията си.

Козирози, през юли ви очакват известни трудности в личния живот
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, през юли ви очакват известни трудности в личния живот

Автор Астролог - Ивелина Пенчева