Автор
Ива Петрова

Наистина ли: Джордж и Амал Клуни са пред развод

Напоследък почитателите на двойката не спират да се питат дали Джордж и Амал Клуни са пред развод. През 2014 година, когато се женят, си дават доста любопитен обет – да не се превърнат в поредните знаменитости, чиито съвместен живот не издържа дълго.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

„Сделката ни е никога да не бъдем разделени за повече от седмица“, признава актьорът. Тя е успешен юрист, той е популярен актьор и графикът им често е много натоварен. Но докато в началото на брака им това правило се спазваше, то през последните години нещата се промениха.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

„И двамата са работохолици и кариерата им все повече ги кара да водят съвсем различен и отделен начин на живот“, разкрива източник пред In Touch. Преди няколко години Клуни призна, че с Амал са провели разговор, с който са се разбрали да продължат да правят това, което обичат, но не и ако то вреди на отношенията им.

Сега Джордж се снима с приятеля си Брад Пит във филм в Ню Йорк, режисира още един проект и се очаква да прекара дълго време там. Така ще се наложи семейство Клуни да са дълго време разделени, ще успеят ли да съхранят брака си?

Хейт се сипе върху Мария Илиева, заради тези снимки
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Хейт се сипе върху Мария Илиева, заради тези снимки

Автор Ива Петрова