Автор
Теодор Муховски

Мистерията около смъртта на Матю Пери се заплита - въвлечени са много хора

Разследването за смъртта на актьора Матю Пери е към своя край, а полицията очаква доста обвинения.

"Множество хора" могат да бъдат обвинени във връзка с неочакваната смърт на актьора миналия октомври, смятат от полицията в Калифорния, съобщава списание People.

Матю Пери
Матю Пери

Вътрешен човек от правоприлагащите органи каза на изданието, че федералното разследване на тази смърт ще приключи скоро и ще бъде взето решение дали да се повдигнат обвинения, или не.

Да си припомним, че Матю почина на 54-годишна възраст вследствие на сериозните ефекти от кетамин, което беше определено като случайност. Доклад от аутопсията от Службата на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис също изброява причините за смъртта, сред които са удавяне, коронарна артериална болест и бупренорфин, опиоид, като допринасящи фактори.

След неочакваната му смърт д-р Банколе Джонсън конкретизира пред Page Six, че вероятно е получил незаконно кетамин за "развлекателна употреба". Пери за първи път разкри, че е злоупотребявал с кетамин в мемоарите си, които излязоха през 2022 г., като обясни, че ги е използвал за облекчаване на болката и лечение на депресията си.

Дни след трагичната му смърт, актьорите от „Приятели“ – включително Кокс, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу – споделиха изявление, изразяващо скръбта си от новината. „Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство“, написаха те. „С времето ще кажем повече, както и когато можем“, добавиха те. „Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света.“

Матю Пери
Матю Пери

Да си припомним, че 5 месеца след трагичната смърт на Матю Пери станаха известни подробности за завещанието, което актьорът е направил през 2009 г.

Актьорът е посочил Лиза Фъргюсън и Робин Рузан за изпълнители на завещанието. Те заявиха, че по-голямата част от имуществото му ще бъде внесена в Alvy Singer Living Trust, който актьорът кръсти на името на героя на Уди Алън от филма "Ани Хол" от 1977 г.. В декларация, създадена през 2009 г., Матю посочва баща си Джон Пери и майка си Сюзън Морисън като бенефициенти на завещанието, както и бившата си приятелка Рейчъл Дън.

Чарли Шийн се шокирал до мозъка на костите си от новината за смъртта на Матю Пери
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Чарли Шийн се шокирал до мозъка на костите си от новината за смъртта на Матю Пери

Автор Ева Григорова