Автор
Антония Михайлова

Брад Пит е съсипан, че дъщеря му се отказва от фамилията му

Както вече стана ясно по-рано, първата дъщера на Брад Пит - Шайло, се е отказала от името му.

Тя е подала молбата на 30 май, само три дни след като навършила 18 години. Тогава тийнейджърката е подала документи за смяна на фамилията в съда, за да премахне фамилията на баща си от името си.

Макар към момента молбата ѝ все още да не е официално одобрена от властите, не съществуват пречки Шайло Нувел Джоли-Пит да се преименува на Шайло Нувел Джоли.

"Той знае за намеренията ѝ. Брад беше най-щастливият човек на света, когато стана баща. Винаги е мечтал за дъщеря", споделят близки на актьора пред Page Six.

"Тази постъпка силно го разстройва. Не му е лесно, защото обича децата си и те му липсват. Много е тъжно."

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се отказа от фамилното име на баща си
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Вивиан, се отказа от фамилното име на баща си

Автор Ева Григорова

"Въпреки че е щастлив с новата си приятелка Инес де Рамон, случващото се със семейството му го съсипва", разкриват още запознати.

Нека да припомним, че преди броени дни и друга от дъщерите на Пит - 15-годишната Вивиан, не използва фамилията му за постер на представление, в което участва. А във видео от миналата година и Захара бе чута да се представя като Захара Марли Джоли.

Въпреки това Шайло, която участва като озвучаващ актьор в анимационния филм „Кунг-фу панда 3“, е първата от братята и сестрите, която подава официална молба за законна промяна на името.Действието идва на фона на продължаващите съдебни битки между Анджелина Джоли и Брад Пит.