Автор
Ива Петрова

Треньорът на княгиня Калина: Прави по 80 лицеви опори

„Виждал съм как княгиня Калина прави по 80 лицеви опори от веднъж“, споделя пред „България Днес“ фитнес инструкторът Ричард Величков. Като допълва „Може и да се набира 20 пъти без почивка. Всеки ден тя прави вкъщи по 100 лицеви опори и 300 коремни, преди да дойде при мен“.

Миналата седмица нашумя снимка на княгиня Калина Сакскобургготска, на която тя гордо показва прогреса си в залата за тренировки. Трансформацията е благодарение на нейния треньор Ричард Величков, който стана известен от „Биг Брадър“ и скандалът около „хранителната добавка“, която продаваше.

View post on Instagram
 

Ричи споделя: „Не трябва да съдим хората. Всеки има избор как да изглежда и трябва да уважаваме това. Калина изглежда много добре – здрава и изчистена. Хората не обичат да гледат себе си и често, когато някой направи нещо различно, те се пробват да го спрат“.

Тайната за здравото тяло на княгинята не е само в редовните тренировки, тя спазва хранителен режим и приема хранителни добавки – протеини, аминокиселини, магнезий, но не използва никакви химии и силни добавки, твърди инструкторът.

Муньос възхитен от бицепсите на княгиня Калина: Отлична физическа форма, отразяваща се прекрасно на красивото ѝ лице
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Муньос възхитен от бицепсите на княгиня Калина: Отлична физическа форма, отразяваща се прекрасно на красивото ѝ лице

Автор Ива Петрова