Автор
Ива Петрова

Зоран Петровски показа новата си изгора: Забрави ли за Силвия Петкова

Режисьорът и победител в един от последните сезони на „Сървайвър“, Зоран Петровски, е лудо влюбен и иска целият свят да знае. Зоран се похвали с новата жена до себе си в профила си в инстаграм, като я снима гола, за да покаже всичките ѝ прелести.

Под видеото написа „Сродните души наистина съществуват“. На записа се вижда, че дамата е с дълга, черна коса и стройно тяло. В самото видео режисьорът е добавил стикер, на който пише „Обичам те“. Негов приятел пък коментира: „Спокоен съм, значи, че не става от първия път винаги“, което е ясен намек за раздялата на Зоран и Силвия Петкова, от която има 7-годишен син.

View post on Instagram
 

От стори в социалната мрежа се разбира, че тайнствената жена се казва Жени и заедно са на къмпинг на Южното ни Черноморие, където в последните години родните знаменитости разпускат през летния сезон.

Снимка: Instagram petrovski_zoran
Снимка: Instagram petrovski_zoran

Припомняме, че Зоран и Силвия се разделиха преди две години, малко след като той спечели шестия сезон на „Сървайвър“. Режисьорът взе наградата от 150 000 лева, а актрисата бе в студиото на bTV заедно със сина им Сива, за да го подкрепят. Това се случи през пролетта, а през лятото Силвия обяви, че се разделят. Актрисата сподели, че връзката ѝ с режисьора се е изчерпала, но двамата са останали добри приятели.

View post on Instagram
 
Ето как Луна поддържа перфектната си фигура
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ето как Луна поддържа перфектната си фигура

Автор Ива Петрова