Автор
Теодор Муховски

Правя страхотен секс с майката на приятелката ми - тя иска да се разведе и да бъде с мен

Аз съм мъж на 34 години, а майката на приятелката ми е на 51. Падам си по нея, въпреки че осъзнавам, че искам да срещна човек на моята възраст, с когото да имаме деца. Но мисълта, че ще я разочаровам, ме стресира.

Тя продължава да ме убеждава да кажем на съпруга ѝ и на дъщеря ѝ, която е моя приятелка от дълги години. Тя беше в моя клас в училище, но през годините загубихме контакт.

Когато миналата зима за първи път се сблъсках отново с майка ѝ, не можех да повярвам колко добре изглежда за възрастта си. Срещнахме се, когато отидох в новото кафене в града.

Беше страхотно да си припомним старите времена и си казахме, че ще поддържаме връзка и си разменихме номерата. Не след дълго се уговорихме да се срещнем отново и тя ми довери, че е в брак без секс с 62-годишния си съпруг.

Иненада ме, като още на следващия ден след срещата ни ме покани на обяд, тъй като мъжът ѝ щеше да е на работа. Предусещах какво предстои, но се съгласих да отида.

В крайна сметка правихме страхотен секс, почти веднага след като пристигнах. Оттогава се срещаме редовно при нея.

Сега тя настоява нещата да се задълбочат, но това е последното нещо, което искам.

Много я харесвам, но не искам да я нараня. Обърнах се към психолог, за да ме посъветва как да постъпя. Ето какво ми каза той:

„Намерете време, когато и двамата сте спокойни, и дайте ясно да се разбере, че тази афера не може да продължи. По-добре е да сложите край на това, колкото се може по-скоро.

Изпитвате известно съчувствие към нея, но тя наистина трябва да уреди отношенията си, независимо от Вас.

Въпрос на време е някой да открие какво се случва. Последствията може да са доста неприятни и за двете страни. Има опасност да бъдете въвлечени в разпадането на брака на някой друг.

Знаете какво е решението, затова не можете да позволите тази афера да се проточи. Щом сте наясно със себе си, не би било правилно да я подвеждате повече. След като ѝ кажете всичко, най-добре се отдръпнете от нея. Тя ще бъде наранена и разочарована, но наистина трябва да се справи със себе си, без да я разсейвате“.

Искам да гледам жена си как прави секс с най-добрия ми приятел
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Искам да гледам жена си как прави секс с най-добрия ми приятел

Автор Теодор Муховски