Автор
Теодор Муховски

Искам да гледам жена си как прави секс с най-добрия ми приятел

Тази фантазия е фиксирана в главата ми, не мога да се отърва от нея и искам да я направя реалност. Така започва моята история.

Ние сме заедно от десет години. Винаги сме били доста авантюристични в леглото, но напоследък се чувствам малко отегчен от секс играчките, които ползваме.

Тя е на 41 години, а аз - на 44. Всяка седмица ходя на спорт и там имам приятел, който преди месец навърши 40 години. Преди година той се разведе и сега се чувства самотен.

Наскоро, той реши да организира парти, на което жена ми след няколко питиета започна да флиртува с него.

Двамата се въртяха на дансинга и се забавляваха. Аз не съм от ревнивите, защото съпругата ми се държи приятелски с всички мои приятели. Това не ме притеснява.

Но на следващата нощ сънувах най-еротичния сън, в който те правеха секс.

Събудих се, чувствайки се много възбуден, и побутнах съпругата ми да се събуди, за да правя секс с нея.

След този случай продължавам да се чудя какво ли би било, ако тя прави любов с него.

Това е там, на преден план в съзнанието ми всеки път, когато правим секс напоследък. Вчера тя дори ми каза: "Уау, какво ти е станало? Когато се възбудиш, си като човек с мисия".

С удоволствие бих гледал как правят секс или ако не, да участвам в тройка. Почти съм сигурен, че моята половинка е готова за това, но наистина не знам как да подхвана тази тема с нея.

Дали да ѝ кажа за това мое намерение и ако го направя, дали няма да ме помисли за странен? Попитах сексолог как да постъпя, ето какво ме посъветва:

„Не мога да отговоря на този въпрос, но знам, че когато в една иначе силна връзка вкараш други хора, това може да преобърне нещата с главата надолу.

Трябва да сте 100% сигурни, че това е това, което и двамата искате. В такива ситуации могат да се появят всякакви чувства.

Казваш, че не ревнуваш, но помислил ли си какво може да се случи, ако тя прави секс с приятеля ти, а след това развие истински чувства към него?

Моля, действайте много внимателно, тъй като превръщането на една фантазия в реалност може да бъде опасно. Може би по-голямото разведряване на отношенията между вас би било по-безопасна алтернатива“.

Подарих тройка за рождения ден на мъжа ми, ето какво се случи
ПО ЖЕНСКИ
Автор Христина Кирилова

Подарих тройка за рождения ден на мъжа ми, ето какво се случи

Автор Христина Кирилова