Автор
Кристина Кирова

Новолуние в Рак на 5 юли: 5 ритуала, с които да привлечете нова любов

Новолунието в Рак всяка година се отнася към семейните традиции и щастието в любовта. Затова и много астролози съветват сключването на брак да се случва точно на датата, в която настъпва. Тази година Новолунието в Рак е на 5-и юли. В астрологията е прието, че този период е свързан с изобилие от творческа енергия и носи просперитет на новото семейство, също така се смята, че двойките, сключили брак на дата, съобразена с това явление, ще зачене бързо дете и дори може да прерасне в многодетно семейство.

В нощта между 4 и 5 юли ще се случи Новолунието в Рак, но то съвсем няма да е обичайно, защото тази година, поради останалите астро явления в този период, е твърде вероятно да се срещнете отново с човек, с когото сте имали връзка в миналото. Или да срещнете партньор, когото не познавате, но всъщност сте имали отношения в предишен живот - кармата просто ще си каже думата.

Новолуние
Новолуние
Pixabay

Характерно за Новолунието тази година е, че Венера ще внесе хармония и жените ще бъдат още по-привлекателни, като магнит. Освен това ще бъдат още по-влюбчиви и предразположени към романтика. А ето и 5 ритуала, с които можете да привлечете новата любов в живота си:

1. В астрологията зодия Рак се свързва с женските гърди, така че е добре да украсите деколтето си с нежно бижу и да подчертаете бюста си с красива рокля и блуза, която е с отворено деколте.

2. Представете си как изглежда семейното щастие за вас. Съберете няколко снимки, които отговарят на вашите разбирания и ги подредете като колаж. Така ще създадете визуална програма на желанията си и ще привлечете реализирането им. Ако направите това в нощта на Новолунието и манифестирате мечтата си към Вселената, до 6 месеца всичко ще се случи.

3. Зодия Рак е символ на семейните ценности, грижата, кулинарията и домашния уют. В дните на Новолунието трябва да приготвите вкусно ястие, дори е препоръчително да експериментирате в кухнята. Желателно е да използвате сезонни продукти, а ароматът на ястието ще привлече магията на любовта към вас.

4. Венера в Рак по време на Новолунието ще обгради всяка дама с женственост и нежност. Затова е добре да избирате и визии, които да отговарят на женската ви енергия - от токчета до поли и рокли. И разбира се, носете косата си пусната.

5. Обновете интериора си вкъщи, купете нова придобивка, която да внесе още повече уют и комфорт. Може да смените възглавниците си, да добавите романтика с нови ароматни свещи или красива купа, чаша. Основната идея е да засилите уюта в дома си и да го почувствате в хармония със себе си.