Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, днес някой ще промени плановете ви, Водолеи - пазете се от авантюри

Денят носи напрежение, вероятност от конфликти. Препоръчително е да ограничите комуникацията или поне да не се ангажирате с неприятни разговори. 

Овен – Ако успеете добре да организирате деня си, можете да прекарате целия ден във възход. Просто планирайте предварително ясно всичко, което искате да направите активно днес. Решителността няма да ви напусне, дори в труден момент.

Телец – Днес има време да завършите всички стари задачи, без да забавяте темпото на работа. Позволете си да се отпуснете в края на деня, да се забавлявате и за известно време да забравите за професионалните дела.

Близнаци – По-добре е да не планирате нищо в този ден. Ситуацията се променя бързо, така че се адаптирайте към новите обстоятелства и не се притеснявайте, ако трябва да отмените нещо. Добре ще е да бъдете по-активни, да се възползвате от добрите възможности.

Рак – Абстрахирайте се от всичко ненужно и негативно, което ще ви доближи. Опитайте се да живеете в мир и хармония със заобикалящия ви свят. Ако искате да прекарате времето полезно и също да се реализирате вътрешно, тогава без съмнение се заемете с творчески проекти.

Лъв – Нещата ще бъдат по-продуктивни, ако работите самостоятелно, в усамотение и вземате независими решения. Така ще избегнете суетата и хаоса. Не поемайте отговорности, които могат бързо да подкопаят вашия „лъвски“ авторитет.

Дева – Ако се налага, променете плановете си, за да постигнете по-бързо целите си. Съдбата днес може да ви поглези, а на другия ден да ви сръчка. Не изпускайте от поглед малките детайли, те са важни за крайния резултат.

Везни – Опитайте да неутрализирате всичко, което води до стрес и депресия. Звездите съветват по-малко да говорите и повече да слушате, за да не изпаднете в трудна ситуация. Ограничете контактите, избягвайте каквито и да било спорове и разправии.

Скорпион – Обстоятелствата може да наложат спешно да мобилизирате силите си. Може да е трудно да общувате с роднини. Звездите препоръчват да се търсят компромисни решения, да се постигне съгласие и да не се отлага проблема за по-късно.

Стрелец – Трябва да се разделите с нещо, за да може да ви се отвори нов път към постигане на вашите цели. Ще са необходими много издръжливост и търпение, но ще си заслужава. Започнете да си сътрудничите с правилните хора.

Козирог – Вие напълно сами можете да насочите енергията си към успеха. По пътя могат да възникнат обстоятелства, които са в противоречие с вашите интереси, но вие сте по-силни от тях и няма да се дадете.

Водолей – Звездите ви съветват да се ограничите от всичко, което ви тласка към авантюри и измами. Ако имате слабост в тази област, внимавайте. Срещите с близки приятели ще повдигнат настроението ви и ще ви позволят да възстановите спокойствието си.

Риби – Дори не си помисляйте да плувате срещу течението заради постигане на цели. Бъдете в хармония със света и със себе си. Днес трябва да сте прекалено енергични и самоуверени, за да решите всички наболели проблеми.