Автор
Ива Петрова

Йомов забрави за Ариа, ето с коя я замени

Футболистът Георги Йомов смени доскорошната си приятелка - попфолк певицата Ария, с ново гадже. Повелителката на сърцето му е секси македонка, пише "Телеграф“.

Йомов дори сподели снимки с дамата на сърцето си и в личния си профил в Инстаграм. От публикацията му става ясно, че двамата са на почивка във Варна. На снимката Йомов е прегърнал любимата си на плажа, а под нея е поставил заключен катинар.

За да скрие приятелката си от зли очи обаче, той е пропуснал да я отбележи в поста си. Според запознати, става дума за атрактивна македонка.

View post on Instagram
 

Секси мацката има над 25 000 последователи в Инстаграм. И редовно пали въображението им с провокативни снимки по бански. Името ѝ е Александра и майка на 9-годишно момиченце. Занимава се със собствен бизнес - има онлайн магазин за дрехи.

Футболистът, чиито състезателни права са спрени до 25 август 2026 г., не жали средства, за да впечатли половинката си. Двойката е отседнала в един от най-скъпите хотели на северното ни Черноморие. Петзвездната нощувка край брега е на цена от около 800 лв. на вечер. Двамата обикалят едни от най-скъпите заведения в града и околностите, пише Varna24.