Автор
Кристина Кирова

Сори, момичета, мама не дава: БГ звезди попиляха Алек

Алек е главен "герой" в социалните мрежи днес не само защото участва в най-популярното шоу в родния ефир, но и защото крайно незрялото му поведение е прекрасно олицетворение на огромна част от мъжете в днешно време, които предпочитат при мама и не се вълнуват толкова от голямата любов. А фактът, че заряза Магдалена и Надежда с видео съобщение беше просто капакът на всичко. Дали това е решение на продукцията, за да предизвикат вълната от възмущение, която в момента се случва или него го е било страх и се е примолил да не се изправя срещу дамите на живо, не знаем но е факт, че е нападнат най-вече заради това.

Много популярни личности не останаха безучастни и публикуваха по някоя-друга хаплива шега или просто искрено възмущение в социалките.

Джулиана Гани, например, сподели в стори картинка с надпис: "Ергенът избра да остане при мамаа". Ни Ло пък сподели друг колаж, направен от феновете на предаването в мрежата, на който виждаме майката с надпис: "Победителката в ергена".

Георги Блажев, типично в негов стил, успя да ни разсмее от сърце с две публикации. Едната гласи "Според мен Алек ще избере д-р Неделя Щонова", а другата е колаж с надпис: "Майка ти, когато разбере, че харесваш жена с дете".

Ева Веселинова също не подмина грозната постъпка на Алек и сподели, че много мъже, като него, не са готови да поемат отговорност за действията си и след няколко целувки бягат с 200 към следващото "приключение".

Андреа Банда Банда от своя страна заподозря, че решението Алек да се появи на видео, вместо на живо, е било на продукцията. И разбира се не пропусна да разкритикува ергена. Любо Жечев избухна с "Сори, момичета, ама мама не дава".