Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците да се пазят от измами, Везните да се посветят на приятелите си

Нежелателно е да се започват нови мащабни дела. По-добре е да продължите да решавате текущи проблеми.

Овен – Погледнете целите си днес и вижте кои от тях имат знак за неотложност. Фокусирайте се върху приоритетите си и отложете останалото за друг ден. Ще ви е нужно много почивка и време, за да правите това, което ви харесва.

Телец – Днес няма да ви се работи особено. Не се нагърбвайте с допълнителни задължения, а се старайте да прекарате деня с минимална работна дейност. Живейте живота за себе си, според собствените си правила. Не се шегувайте за чужда сметка. Може да срещнете свръхчувствителен човек.

Близнаци – Ако бъдете по-търпеливи, не само ще помогне да избегнете конфликти с другите, но и да се преодолеят някои възникнали трудности. Трябва да сте особено внимателни с малко познати хора, тъй като има вероятност да станете жертва на измама.

Рак – Днес ще разберете, че не всеки е ваш приятел и че трябва по-внимателно да избирате компанията си. Дистанцирайте се от хора, които ви дърпат надолу и пречат на растежа ви. Отменете някои от плановете си, ако ви е много натоварена програмата.

Лъв – Благоприятно е да посветите деня на текущи дела и решаване на битови проблеми. Ще дадете най-доброто от себе си във всичко, което правите и ще се борите неуморно за това, което искате, постигайки целите си. Насладете се на този период и почувствайте вълшебната романтика, която може да донесе.

Дева – Днес се опитайте да сте по-организирани и да изпълнявате точно задачите си. Избягвайте ситуации на конфронтация, които ще ви дестабилизират и се възползвайте от свободното си време, за да се погрижите за себе си.

Везни – Някои неща са извън вашия контрол, така че не се опитвайте да ги разрешите на всяка цена. Времето, прекарано с любим човек, е това, което със сигурност ще озари деня ви днес. Освен това бъдете готови да се посветите на приятелите си.

Скорпион – Днес ще функционирате много по-добре сами. Ще искате да следвате собствените си планове, вместо да се адаптирате към другите. Организирайте се добре и планирайте всички разходи. Възможно е да действате доста нерационално и да усетите последствията едва по-късно.

Стрелец – Днес ще имате огромна сила, енергия и страст, за да постигнете всичко, което желаете. Ще покажете своята креативна страна и ще имате страхотни идеи. Вероятно ще забележите, че имате положително влияние върху хората около вас.

Козирог – Достатъчно сте мечтали, фантазирали и представяли, време е да започнете да го осъществявате. Направете първата стъпка, която е и най-трудната. Ще се чувствате страхотно, когато следвате амбициите си.

Водолей – Днес обръщайте голямо внимание на цялата информация, която срещате и не приемайте нищо за даденост, не се предоверявайте. Ще се чувствате балансирани и оптимистични, с усещането, че всичко върви във ваша полза.

Риби – Днес е възможно да изпитате силна умора или главоболие. Започнете да се грижите по-добре за себе си, като си поставите реалистични фитнес цели. Избягвайте всякакви стресови и физически натоварващи дейности.

7-те зодии, които най-често оставят разбити сърца след себе си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

7-те зодии, които най-често оставят разбити сърца след себе си

Автор Антония Михайлова