Автор
Веселина Петрова

С този маникюр ще изглеждате супер секси и скъпо

За да изглеждат ноктите ви добре поддържани, а маникюрът - елегантен и скъп, трябва да изберете правилния цвят. Т.нар. nude палитри никога няма да излязат от мода. Защото стоят нежно, естествено и са подходящи за всеки стил и цветови избор на тоалет. Предлагаме ви няколко варианта.

За да имате качествен маникюр, ноктите ви трябва да са гладки и лъскави. Вторият важен момент е формата. Тя трябва да бъде гладка и без остри ъгли. Идеалният вариант е мек квадрат, овал или бадем. И да, ноктите не трябва да са твърде дълги.

Изберете полупрозрачни лакове или основи.

С помощта на бежов нюд лак можете да постигнете ефекта на „маникюр без маникюр“ - покритието е почти невидимо върху ноктите. Полупрозрачните основи също са подходящи. А ако предпочитате плътно покритие, изберете топли бежови нюанси.

Вместо класически френч вариант, можете да си направите микро вариант, чиято особеност е тънка линия по протежение на свободния ръб на нокътя. Този маникюр изглежда скъп и елегантен, много по-изящен от обичайната версия на френския маникюр.

Друг вариант за елегантен и скъп маникюр е нежното розово покритие. Правилният нюанс ще подчертае тена на кожата ви, пише Elle.