Автор
Ева Григорова

Скандалът е огромен: Ивана и Деси Слава смутиха всички с това видео

Ивана и Деси Слава - два от най-уважаваните певици от зората на попфолка до днес, неволно предизвикаха огромен смут в мрежата и си спечелиха гнева на народната певица Ана Мария. Става дума за общото им изпълнение на песента "Стара майка", чийто автор е именно Ана Мария. Действието се развива преди няколко дни по време на празника на град Годеч, когато Деси и Ивана се събраха на сцената, за да зарадват публиката с изпълненията си, но уви - предизвикаха смесени чувства.

Видео, което обиколи социалните мрежи през последните 24 часа, събуди гняв в мнозина и обида в Ана Мария, защото изглежда, че фолкдивите не са били достатъчно подготвени, за да изпеят тази песен и по-специално Деси Слава, която оказа се, не е знаела текста на песента. Двете направиха опит да я запеят заедно, но това, което се получи, определено не беше блестящо, нещо повече - певиците се смеят неконтролируемо, явно заради това, че са излезли неподготвени, но отстрани изглежда сякаш се подиграват с песента.

@ivana.official @Desi Slava “Стара майка” - емблематична песен на голямата народна певица Ана-Мария 🤗 #desislava #ivana #concert #форю #foryou #viral #musican #new ♬ original sound - Ivana

Самата Ана Мария внася яснота как е написала песента, от което ситуацията се влошава още повече, защото "Стара майка" изобщо не е с весело настроение.

"Когато татко почина, със сестрите ми се разпръснахме да търсим препитание. Мама остана сама и ни беше чакала една вечер да се приберем, но ние не успяхме. Толкова е голяма майчината обич, че ни прости. Тогава тази песен излезе от дълбините на душата ми и сега, като я виждам с такава подигравка, просто ми идва в повече", заяви през сълзи за "България Днес" Ана Мария.

View post on Instagram
 

Ивана обаче е на противоположно мнение и прави всичко, за да излезе чиста от положение:

"Песента е качена в социалните мрежи и отдолу съм написала, че е на голямата певица Ана Мария! Не го споменахме на концерта, защото беше микс от няколко други парчета и просто нямаше време", споделя тя за "България днес". Ивана е категорична, че повече няма да си позволи да изпълнява повече тази песен.

"Може и да е права в случая. И на мен няма да ми стане приятно, ако някой се смее на мое парче, но наистина не е направено с лоша цел, просто Ивана ме викна на сцената и аз наистина не знаех текста. Не искахме да изглежда неуважително", изказа се пред вестника и ДесиСлава.