Автор
Ева Григорова

След гафа със знамето: Мила Роберт се затвори вкъщи

Певицата Мила Роберт не е на себе си след огромния гаф, който сътвори с българското знаме по време на София Прайд. Говори се, че тя се е покрила и не излиза от вкъщи, не говори с никого, освен с майка си и често плаче.

View post on Instagram
 

Според близки до Мила се е наложило посещение при психолог. Освен това тя пиела силни антидепресанти, които да ѝ помогнат да се справи с кризисната ситуация и напрежението.

Да си припомним, че по време на София Прайд, дъщерята на Ваня Щерева се появи на сцената, облечена в рокля с цветовете на българското знаме. По време на изпълнението си тя показно съблече роклята, под която имаше друга с багрите на ЛГБТ, а трикольорът демонстративно беше захвърлен на сцената.

Поведението ѝ предизвика меко казано остри реакции и изправи цяла България на нокти. От ВМРО даже сезираха прокуратурата и в момента съдят Мила за поругаване на българския символ, за което законът предвижда до 2 години лишаване от свобода и глоба в размер на 3000 лева.

Веднага след обидната ѝ постъпка, профилът на певицата бе залят от омразни коментари, а на лични съобщения тя е получила стотици заплахи за насилие.

View post on Instagram
 

"Вярвам, че сме на тази земя, за да си прощаваме. Затова моля за извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад - бих я сгънала прилежно", направи опит за извинение Мила, но хейтът продължи да я залива.

Мила Роберт призна за отношенията си с Кристиан след "Денсинг старс"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мила Роберт призна за отношенията си с Кристиан след "Денсинг старс"

Автор Ива Петрова