Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - ограничете комуникацията, Лъвове - не правете планове

Търсете и ще намерите – днес тази обща библейска истина отново ще бъде оправдана. Всеки, който търси приключения, определено ще ги намери.

Овен – Днес общуването с другите може да се превърне в проблем за вас и то доста голям. Може би изобщо не трябва да говорите с никого или поне да ограничите комуникацията. Трябва да си отворите очите за някои неща.

Телец – По-добре е да отложите сериозните дела за утрешния ден. Прекарайте днешния ден в компанията на добри приятели. Отдайте се на приятни занимания, ласките на любим човек и други достъпни за вас удоволствия.

Близнаци – Днес вашето мнение може да се променя твърде често през деня, така че преди да предприемете да правите нещо, трябва да помислите няколко пъти. Още по-добре попитайте някого, ако се затруднявате.

Рак – Ако имате някакъв проблем или не можете да вземете решение за нещо, по-добре потърсете помощ и поговорете със силно доверен човек. Често разговорите с друг помагат да си изясним нещата и да ги видим в правилната светлина.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Лъв – Днес не е подходящ ден за правене на планове, особено по-далечни. Не се захващайте да правите много неща. Свършете основните, останалото ще почака. Не хабете енергията си за неща, които нямат смисъл за вас или не са належащи.

Дева – Никой не е длъжен да насочва и коригира вашите действия, така че ако днес попаднете в локва, това ще бъде само по ваша инициатива или вина. Вместо да се чудите кой може да бъде обвинен за тази грешка, опитайте се да заобиколите тази локва.

Везни – Добър ден за лежерни дейности. Днес личните ви дела, особено свързаните с нежни чувства, трябва да са с най-висок приоритет. Всичко останало може да почака. Със сигурност сте натрупали много нереализирани идеи – опитайте се да не пропускате този шанс.

Скорпион – Днес един човек може да засенчи целия свят. Вие сте свободни да правите каквото намерите за добре и не трябва да слушате наставленията на неканени съветници. Не е известно откъде (най-вероятно от космоса) ще дойдат силите, които ви вдъхновяват за нови постижения в собственото ви легло.

Юлски тароскоп за зодия Овен
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Юлски тароскоп за зодия Овен

Автор Мира Маринова

Стрелец – Днес не сте твърде склонни да се вслушвате в разума, затова внимавайте да не сътворите нещо, което не е трябвало. Посейте това, което е разумно, добро и дълготрайно. Разбира се, би било добре да правите това всеки ден.

Козирог – Дълго време отлагате някаква работа, но изглежда, че най-накрая трябва да я свършите и да се приключи с това. Отношенията с любимите хора са топли през тези дни, но могат лесно да се нажежат и да започнат да експлодират.

Водолей – Струва ви се, че успяхте най-после да преместите границите на позволеното, но това не е така. Те могат само да се затворят около вас в още по-стегнат пръстен. Днес не трябва да поемате рискове, дори и най-минималните.

Риби – Днес може да изпитате изгарящо желание да останете насаме със себе си и по закона на Мърфи границите на вашата територия ще бъдат постоянно нарушавани. Няма нужда да се поддавате на натрапниците, просто заключете вратата и изключете телефона.