Автор
Евелин Попадийна

Тези 3 зодии ще ударят джакпота до края на юли

Руският астролог Павел Глоба разкри кои зодии ще се радват на успех през юли. По думите му, късметът ще ги застигне още на първи юли и ще ги следва до края на месецa.

Той съветва да използвате времето за самоусъвършенстване, придобиване на нови умения и реализиране на дългогодишните си планове. През юли трябва да сте позитивни и уверени, за да привличате благоприятни събития.

Лъв
Нещата за Лъвовете ще започнат да стават по-лесни, ако се настроят на позитивна вълна. Звездите са благосклонни към представителите на този знак и много лесно ще реализират мечтите и желанията си. Ще имат уникалния шанс да разгърнат своя потенциал и да постигнат изключителни висоти. Положителните вибрации на месеца ще отворят пред тях много възможности за личен и професионален растеж. Сега е моментът да придобият нови знания и умения, които ще им помогнат да постигнат дори най-амбициозните им цели. Периодът е благоприятен за обучение, четене на книги, посещаване на курсове и развитие на талантите.

Везни
За Везните това е момент на промяна. Глоба препоръчва да започнат с обновяване на интериора на дома си. Представителите на този зодиакален знак са под влиянието на Меркурий. Планетата има магнетично и финансово значение. Да се готвят за участие в печеливши проекти, които ще генерират приходи за години напред. Везните трябва да бъдат отворени за комуникация и да не се страхуват да поискат съвет от приятели и колеги.

Козирог
Козирозите трябва да се придържат към плана си, но при евентуални промени да проявят гъвкавост. Препоръчително е от време на време да преразглеждат целите си и да ги коригират, за да вземат предвид новите обстоятелства. Само по този начин ще постигнат желаните резултати. Важно е да останат целенасочени, без да пренебрегват възможностите за импровизация, които е възможно също да се окажат значими. Представителите на знака Козирог трябва да обърнат внимание както на обкръжението, така и на настроението си. Този период е придружен от срещи с важни хора, които могат да повлияят на по-нататъшното развитие на събитията.

Новолуние в Рак на 5 юли: 5 ритуала, с които да привлечете нова любов
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Кристина Кирова

Новолуние в Рак на 5 юли: 5 ритуала, с които да привлечете нова любов

Автор Кристина Кирова