През юли ще разполагате с палитра от всякакви умения, в комбинация с креативност, добра комуникация и способност за манифестация. Фокусирайте се върху желанията си и ще имате дарбата да ги превърнете в реалност. През този месец ще бъдете в мощна позиция да създавате и моделирате своя живот чрез вашите качества и таланти. Имате пълния потенциал да постигнете целите си, затова използвайте ефективно своите способности и ресурси. Бъдете уверени в себе си и възможностите си и използвайте своята фантазия и интелект, за да се ориентирате в правилната посока. Съсредоточете се върху мечтите си, използвайте дар словото си, за да влияете и убеждавате и всичко в живота ви ще се нареди. 

Пазете се от конфликт, завист и конкуренция или предизвикателства на работното място. Вашата ярка светлина няма да остане незабелязана през този месец, но лоши хора може да се опитат да ви засенчат. Не влизайте в пререкания и не се съревновавайте, но отстоявайте смело позицията си. Може да почувствате хаос или напрежение по време на тези предизвикателства, но за вас ще бъде най-добре да гледате на конфликтите като на уроци и възможности за растеж. Бъдете непоклатими, използвайте въображението си и ще намерите отговор и решение на всеки проблем. Възползвайте се от тези ситуации, за да укрепите своята решителност и да подобрите уменията си за комуникация. 

@woman.bg Близнаци, сега е моментът да манифестирате желанията си 💫♊️ #taroskop #тароскоп #gemini #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Tropical, relaxing time(997447) - SK MUSIC

Очаква ви много голяма трансформация, но вие правите всичко по силите си да не я допуснете. Отказвате да видите по-голямата картина и да разберете, че промените, които избягвате, всъщност са за ваше добро. Може да не искате да се освободите от миналото или да не се чувствате напълно готови за ново начало, но това са просто страхове. Помислете върху това, което ви спира да се хвърлите в неизвестното и да се освободите от натрупаните блокажи. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и отворени за промяна и дайте втори шанс на всичко ново, което ви предстои. Възможностите отново ще се открият пред вас, дори и да се забавят. 

През юли ще имате финансова независимост и ще се наслаждавате на плодовете на вашия труд. Гордейте се с постиженията си и отпразнувайте подобаващо успехите с любимите хора. Събрали сте достатъчно ресурси, за да намерите време за почивка и да се наградите за упоритата си работа. Усещате финансова стабилност, просперитет и лично удовлетворение от това, което сте постигнали. Това е чудесно, но имате още път нагоре, затова не спирайте да надграждате върху основата, която сте създали. 

Юлски тароскоп за зодия Телец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Юлски тароскоп за зодия Телец

Автор Мира Маринова