През юли ще се почувствате толкова щастливи в личен план, че чак ще ви налегне носталгия. Ще си спомните всички моменти, които са ви довели до този прекрасен и изпълващ с емоции етап. Обвързаните от вас ще бъдат романтични и ще припомнят на половинките си важни мигове от връзката им. Необвързаните ще си припомнят мили спомени от детството с приятели или семейство. Някои от вас ще потърсят стари контакти, с които не са се чували скоро. Тази прекрасна хармония в отношенията носи със себе си период на емоционален баланс, в който настоящето и миналото се сливат в радост, топлина и мир.

В работен план, обаче, ще ви липсва ентусиазъм. Ще усетите блокаж на своята креативност, ще бъдете импулсивни и неорганизирани. Ще ви е трудно да насочите ефективно енергията си. Може това да е породено от разочарование от заплащането, или нетърпение за повишение, може просто вашите идеи и проекти да не успяват да се реализират според очакванията ви. Пробвайте нов подход и потърсете начини да намерите отново страст и вдъхновение за работа. Внимавайте със своята импулсивност, защото може да доведе до неуспехи и конфликти.

@woman.bg Деви, юли ви носи мир и хармония 🧘‍♀️🧘‍♂️♍️ #taroskop #тароскоп #virgo #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Tropical, relaxing time(997447) - SK MUSIC

Също като близнаците, вие се съпротивлявате на голяма промяна и ви е страх да допуснете нещо ново и хубаво в живота си. Вкопчили сте се в неща, навици или хора от миналото, които вече не ви трябват, даже ви пречат. Страх ви е от неизвестното и не можете да разберете, че промените може да ви се струват крайни, но са за ваше добро. Изправете се срещу себе си и собствените си заблуди и позволете на процеса да се задвижи. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и отворени за промяна и дайте втори шанс на всичко ново, което ви предстои.

Юли ви носи душевен мир и помирение. Ще разрешите външни или вътрешни конфликти и ще преодолеете поражението. След дълги проблеми и недоразумения е време за период на изцеление и спокойствие. Имате възможност да се поправите, да намерите общ език и да продължите живота си с усещане за мир, хармония и разбирателство. Необходимо е да се отървете от натрупаната негативност, агресия или недоволство.
Потърсете прошка, простете и вие и се фокусирайте върху възстановяването на доверието и честната комуникация с близките до вас хора.