Автор
Ева Григорова

Александра Богданска се премени като гейша и се снима със Спайдърмен (СНИМКИ)

Тазгодишното издание на български фестивал "Комикон" бе превзето от японското и тайландското облекло, където стотици се изредиха да облекат и да се снимат с кимона. Моделката Александра Богданска, която обиколи няколко зали, също не пропусна да се щракне като японка, предаде "Телеграф.бг".

Богданска търпеливо изчака на дългата опашка, за да се превърне в красива гейша. "Много трудно ми намериха кимоно, защото японките са много дребнички и не можеха да открият подходящо за мен, защото съм висока и не стига до земята", разкри самата тя. "Важно при гейшите е всичко да е опънато, изгладено, да няма деколте, но вратът да се вижда", допълни инфлуенсърката.

Преди да направи интересни кадри с облеклото, красавицата първо изтича да види така популярните актьори от филмите на „Марвел“ Том Холанд, Бенедикт Къмбърбач, Робърт Дауни Джуниър и още. Алекс успя да си направи и редица кадри с тях, облечени като героите си - Спайдърмен, д-р Стрейндж, Тони Старк и Тор, а почитателите на нея и звездите я заляха с комплименти.

Шеф Петров скочи на Богданска: За пари всичко прави
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Шеф Петров скочи на Богданска: За пари всичко прави

Автор Ива Петрова