Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци - научете се да слушате, Козирози - починете си

Идеално време, за да внесете изменения в своята реалност. Много подходящ ден за медитации.

Овен – Никога не трябва да пренебрегвате добрите съвети. Те трябва да се изслушват внимателно и да се използват само при крайна необходимост, според ситуацията. Днес може да получите един такъв полезен съвет.

Телец – Днес ще трябва да се примирите с усещането за не съвсем справедливо поражение, но няма да сте особено уязвими и затова ще можете да приемете суровата проза на живота без особени загуби. Научете се да слушате с разбиране и да уважавате мнението на другите.

Близнаци – Най-добрият начин да си починете от тежките последици от умствената работа е да се занимавате с физическа работа. Не трябва да злоупотребявате с дребни разходи, въз основа на това, че те са дреболии. Многото дреболии могат да подринат финансовото състояние.

Рак – Днес няма да гледате много реалистично на нещата, да ги оценявате разумно, но въпреки това има голяма вероятност все пак да намерите оптималния баланс. Поверете проблемите си на човек, който знаете, че със сигурност, ще ви изслуша и разбере, не ги натрупвайте в себе си.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Лъв – От обикновен зрител изведнъж ще се превърнете в актьор и всички очи ще бъдат насочени към вашите действия днес. Добре е да се въздържате от слушане на музика в слушалки, тъй като това може не само да навреди на ушите ви, но дори да причини силно главоболие.

Дева – Ако постигането на цел, за която копнеете, изисква малък риск, днес можете да го поемете. Ако загубите, можете да се утешите с факта, че сте натрупали полезен житейски опит. Следвайте сигналите на тялото си. Не трябва да работите извън силите, които имате.

Везни – Днес може да имате нужда от съвет. Не мислете твърде много за това от кого да го поискате; питайте всеки, който ви е под ръка. В крайна сметка никой не ви задължава да използвате всеки от получените отговори.

Скорпион – Първата половина на деня ще бъде много тиха и спокойна, но втората половина ще ви накара да проявите емоции. Основното нещо за вас сега е да се съсредоточите върху задачите си и да оставите решението на тривиалните ежедневни проблеми за по-късно.

Юлски тароскоп за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Юлски тароскоп за зодия Лъв

Автор Мира Маринова

Стрелец – През този ден трябва да спестите поне малко свободно време, за да дадете почивка на тялото си. Най-добрият вариант би бил смяната на обстановката; дори една спокойна разходка преди лягане би била много полезна.

Козирог – Днес ролята на първа цигулка, колкото и притеснително да ви звучи, няма да ви принадлежи. В този ден вероятно ще се чувствате много по-уморени от обикновено, затова звездите горещо препоръчват да си лягате по-рано, да ставате по-късно и да правите по-чести почивки на работа.

Водолей – Днес ще бъдете изпълнени с нетърпение. Приведете го в действие, така че ще има поне някаква полза от него. Фактът, че нещо ви е дошло твърде лесно, по никакъв начин не намалява стойността на това, което сте получили.

Риби – Няма нужда да драматизирате ситуацията днес. Не вземайте важни решения, сега сте твърде впечатлителни, за да мислите адекватно. По-добре е да изчакате малко и скоро ще видите, че всички проблеми ще се окажат много по-малко значими, отколкото си мислехте.