Автор
Теодор Муховски

Принцеса Даяна е била права: Камила се оказа вярна и предана съпруга

Последните месеци бяха белязани от притеснения за здравето на крал Чарлз Трети след неговата обезпокоителна диагноза. Въпреки това, той може да разчита на своята съпруга във всяко едно отношение.

Любовта на краля и Камила продължава повече от пет десетилетия. В година, изпълнена с тревоги за здравето на краля, както и притеснителното състояние на Кейт, присъствието на кралица Камила става все по-важно за съпруга ѝ, тъй като тя умело се грижи за това монархията да остане стабилна.

Преди 77-ия ѝ рожден ден, все повече хора започват да оценяват приноса на Камила, като един кралски коментатор дори разкри, че това е нещо, което първата съпруга на Чарлз, покойната принцеса Даяна, може би е предвидила още преди повече от 30 години.

Размишлявайки върху трансформацията на кралицата през последните месеци, бившият кралски кореспондент на Би Би Си Джени Бонд с гордост похвали Камила за това, че е поела прекрасно новата си роля.

Джени сподели, че "Камила дори е изненадала себе си, като се е наслаждава на тежката работа".

"В края на краищата тя е жена, на която никога не се е налагало да прави солидна кариера или да работи от 9 до 5. През последните няколко месеца тя пое на плещите си рязко увеличено работно натоварване и огромно количество отговорности".

Макар че влизането в светлината на прожекторите и поемането на толкова много задължения, може да изглежда като трудна задача - това е предизвикателство, с което Камила се е справила. Проблемът е, че много от кралските особи, включително Кейт Мидълтън и принцеса Ан, в момента са извън строя

Джени обяснява, че отдадеността на кралицата е благодарение на дълбоката ѝ връзка с крал Чарлз: "Мисля, че отчасти това се дължи на факта, че тя толкова много иска мъжът, когото обича, да се гордее с нея."

Нострадамус: Незаконен син на Чарлз ще го измести от трона
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Нострадамус: Незаконен син на Чарлз ще го измести от трона

Автор Теодор Муховски

По-специално тя подчерта и колко важно е за Камила, че най-накрая е спечелила одобрението на широката общественост, която някога я презираше.

"Сигурно е удовлетворяващо да си спечелиш широкото одобрение - дори обич - от обществеността, която някога се е нахвърляла срещу теб и те е заклеймявала като "разбивачката на брака" и "другата жена", която направи Даяна толкова нещастна", добавя Джени.

Принцеса Даяна
Принцеса Даяна

В изненадващ обрат бившата звезда на Би Би Си призна, че някога Даяна е предсказала тази степен на преданост и отдаденост, като добави: "Мисля, че Даяна беше напълно права, като ми каза, че Камила е "предана" и че любовта на Чарлз към Камила е по-силна от всеки брак, който той би могъл да сключи."

Размишлявайки за това колко далеч е стигнала кралицата, откакто е в обсега на общественото внимание, Джени похвали колко много е "пораснала увереността на кралицата", преди да заключи: "Какъв контраст с онези ранни дни, когато тя изглеждаше и звучеше толкова нервна, ако трябваше да говори публично. Сега тя е много по-самоуверена и се чувства комфортно в новата си и много отговорна роля."

Незаконният син на крал Чарлз III и Камила: Дадоха ме за осиновяване още като бебе
НОВИНИ
Автор Кристина Кирова

Незаконният син на крал Чарлз III и Камила: Дадоха ме за осиновяване още като бебе

Автор Кристина Кирова