Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ново запознанство за Раците, Лъвовете да не се отказват от идеите си

Днес всяко ваше действие ще доведе до благоприятни последици, разбира се, ако носи положително послание.

Овен – Днес е по-добре да се държите на къс повод. Може да откриете, че не можете да се контролирате, реагирайки бурно дори на най-малките стимули. Възможно е да ви се наложи да поемете нова задача, без да сте завършили старата.

Телец – Може да се почувствате неудобно от ситуацията, в която току-що сте попаднали. Не приемайте сътрудничество с хора, които не познавате достатъчно добре. Вашата интуиция обикновено е правилна, така че се доверете на всички знаци, които се появяват.

Близнаци – Днес, ако разчитате на друг да свърши нещо, освен на себе си, се пригответе за много суетене и объркване. И е по-добре изобщо да не разчитате на ничия помощ; ще бъде по-лесно вие да го направите. Нещата ще си дойдат на мястото.

Рак – Ако сте преживели сериозни промени, трудности, позволете си да се възстановите. Това е период, който носи нова енергия, която ще облекчи сърцето ви. Възможно е да създадете ново запознанство чрез приятели, не отказвайте покани за важни събития.

Лъв – Не се отказвайте от идеите си. Всичко може да се промени за една нощ и сега е важно да приемете промените такива, каквито са и да се съсредоточите върху следващите стъпки. Време е да сложите някои граници във взаимоотношенията си.

Дева – Струва ви се, че никой друг не прави нищо освен вас. Едно от двете неща е: или е така, или вие самите работите твърде много. Бъдете внимателни, днес има голяма вероятност да изречете нещо в най-неподходящия момент.

Везни – Погледът отстрани може да превърне една гледна точка в много сложна геометрична фигура. Като цяло това е за добро, защото точката е твърде малка за сериозен поглед върху живота. Може да ви се наложи да играете ролята на посредник, който предава важна информация.

Скорпион – Очаквайте динамичен и ползотворен ден. Вашата креативност и иновативност ще бъдат на върха си, което ще ви позволи да се отличите във вашите проекти! Може да почувствате силно желание да се свържете с партньора си на по-дълбоко ниво.

Стрелец – Работата не е във фокуса ви в момента, но любовта носи приятни изненади, които ще променят плановете ви. Енергията, която ви носи този ден, ще ви насърчи да прекарвате повече време с приятели и семейство.

Козирог – Време е да подредите личните си дела. Може да искате малко да опростите ситуацията, в която се намирате. Напразно - това ще я лиши от особеното очарование, което ѝ е присъщо. Освен това все още нещата са извън вашия контрол.

Водолей – Звездите ще ви възнаградят за вашите усилия! Може би сте забелязали, че се движите напред в някои трудни ситуации. Това е периодът, в който можете да постигнете всичките си цели, както в кариерата, така и в любовната област.

Риби – Съпротивлявайте се, ако се опитат да ви принудят да действате прибързано. Това не е най-креативното състояние. След известно време, след като си възвърнете способността да мислите разумно, ще се изненадате как сте могли да бъдете въвлечени в такова приключение, но ще бъде твърде късно.

Пазете се от тях: 5 зодии, които имат славата на лоши приятели
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Пазете се от тях: 5 зодии, които имат славата на лоши приятели

Автор Теодор Муховски