Автор
Ева Григорова

Божествено красива: Мелания се завърна под светлината на прожекторите в ярко червено

Мелания Тръмп се появи в червена рокля, по време на своя публична изява в подкрепа на съпруга си Доналд Тръмп.

Тя присъства на частно събитие за набиране на средства за кампанията на Тръмп в Ню Йорк. Мелания сияеше в червена рокля на Valentino, която се продава за $4000. Дрехата тя съчета с подходящи лачени обувки на високи токчета на Christian Louboutin.

На снимките, споделени от Daily Mail.com, Мелания беше забелязана да влиза в Trump Tower в Манхатън, където беше домакин на вечеря в частния мезонет на Тръмп за Log Cabin Republicans, най-голямата консервативна LGBTQ+ организация.

Мелания носеше същата рокля през април 2017 г., когато тя и съпругът ѝ бяха домакини на китайския президент Си Дзинпин в Мар-а-Лаго.

На събитието присъстваха и бившият служител на Тръмп в Белия дом Келиан Конуей, бившият сенатор Кели Льофлър и бившият директор на Националното разузнаване на САЩ Ричард Гренел, които благодариха на Мелания за помощта за събирането на 1,4 милиона долара през вечерта. Той твърди, че това е и първото предизборно събитие, провеждано някога в резиденцията на Тръмп.

Мелания не е била снимана на никое от предизборните събития на съпруга си тази година, което е рязък контраст с д-р Джил Байдън, съпругата на президента Джо Байдън, която е отявлен поддръжник на съпруга си и е участвала в много от неговите изяви.