Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци - намерете баланс между личния и професионалния живот, Водолеи - организирайте по-добре времето си

Чудесен момент да признаете миналите си грешки и да се опитате да ги поправите. Може да попаднете на неочаквани ситуации.

Овен – Ако сте изправени пред дилема в любовта, дайте си време да помислите, преди да вземете каквото и да е решение. В любовен план вашият чар няма да остане незабелязан. Е, ако сте необвързани, не стойте вкъщи.

Телец – На работното място най-накрая ще приключите със задължение, което ви е било в тежест. Създайте по-добър баланс между личния и професионалния живот и това ще се отрази положително в много аспекти.

Близнаци - Поради днешната опозиция на Венера и Плутон, са възможни трансформиращи промени и те могат да доведат до значителен напредък в личните и професионалните ви цели. Способността ви да общувате на емоционално ниво се подобрява, което прави това идеално време за преодоляване на всякакви пропуски във взаимоотношенията.

Рак - Този ден носи по-меко, по-интроспективно настроение, отколкото сте свикнали. Вашата емпатична природа също може да привлече хората към вас, търсейки утеха и разбиране. Доверете се на инстинктите си и позволете на грижовната си страна да води пътя.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Лъв - Идеалното време да изследвате вътрешния си свят. Може да се почувствате по-склонни към тих размисъл. Аспектът опозиция между Венера и Плутон подчертава динамиката на силата и ви предизвиква да балансирате нуждата си от внимание с по-дълбока интимност.

Дева - Това е ден, в който трябва да имате предвид стресовите фактори и да управлявате нуждата си от контрол. Помислете върху своите рутина и навици; някои може да се нуждаят от трансформация, за да постигнете по-добро здраве или спокойствие.

Везни – Прегърнете ролята на посредник: вашият балансиран подход ще доведе до положителни промени във вашите взаимодействия. Ще откриете, че е по-лесно да се свържете на емоционално ниво, изглаждайки всички минали оплаквания.

Скорпион – Днешната астрологична обстановка ви насърчава да се потопите в емоционалните дълбини на вашите взаимоотношения. Това може да бъде мощен ден за изцеление и трансформация в близки партньорства.

Юлски тароскоп за зодия Стрелец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Юлски тароскоп за зодия Стрелец

Автор Мира Маринова

Стрелец – Ще бъдете разсеяни и ще ви липсва мотивация в работата, така че не се напрягайте. В любовта е възможно да усетите напрежение. Избягвайте да се стига до конфликти. Опитайте се да обърнете повече внимание на нуждите си.

Козирог – Ще бъдете много ефективни на работното място и е напълно възможно да бъдете възнаградени. Ако сте във връзка, опитайте се да разберете гледната точка на партньора си. Ако сте необвързани, не прибързвайте с решенията.

Водолей – Организирайте по-добре времето си на работното място, ако искате да свършите всичките си задължения. Защитавайте интересите си и се пазете да не попадате под чуждо влияние. Ще чуете добри новини, но и клюки, на които не бива да вярвате.

Риби – Вашата чувствителност и интуиция се засилват, съвпадайки перфектно с вашите романтични и алтруистични наклонности. Може да се почувствате принудени да се заемете с проблеми, които влияят на вашето благосъстояние или да промените подхода си към работата.