Автор
Теодор Муховски

Дъщерята на Серена Уилямс завладя червения килим на наградите ESPY (снимки)

6-годишното момиченце, дъщеря на легендарната тенисистка Серена Уилямс, премина по килима като професионалист заедно с родителите си.

Дъщерята на Серена Уилямс, Алексис Олимпия Оханян-младши, спечели златото на наградите ESPY 2024 в четвъртък вечер.

6-годишната Олимпия беше снимана на червения килим преди награждаването заедно с прочутата тенисистка и баща ѝ, технологичния предприемач Алексис Оханян.

Олимпия мина по килима като професионалист, като заложи на очарователни пози, носейки сребриста рокля с къси ръкави.

На една от снимките младото момиче беше сложило ръка на бедрото си, докато позираше за фотографите до родителите си.

Уилямс беше водеща на наградите ESPY, които се проведоха на 12 юли вечерта, като откри шоуто с препратка към рап спора между Кендрик Ламар и Дрейк. Бившата тенис легенда, израснала в Комптън, в района на Лос Анджелис, танцува на сцената, докато звучеше песента на Ламар Not Like Us.

"Ако съм научила нещо тази година, то е, че никой от нас, нито един от нас, дори аз, не трябва никога да се кара с Кендрик Ламар", каза тя. "Той ще направи така, че родният ви град да не ви харесва."

Ударът на Уилямс по Дрейк беше особено забележителен, тъй като канадският рапър в миналото е отправял закани към Уилямс и нейният предприемчив съпруг.

Да си припомним, че след Олимпия, Уилямс и Оханян посрещнаха второто си дете, момиче на име Адира, което се появи на бял свят през август миналата година.

View post on Instagram
 
Ето как тенис легендата Серина Уилямс и съпругът ѝ посрещнаха новото си бебе (Видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Ето как тенис легендата Серина Уилямс и съпругът ѝ посрещнаха новото си бебе (Видео)

Автор Теодор Муховски