Автор
Ива Петрова

Тинейджърите у нас полудяха: Световноизвестен ютубър изненадващо се появи в София (Снимки и Видео)

Световноизвестният американски ютубър IShowSpeed се появи изненадващо в България и предизвика същински фурор.

Хиляди негови почитатели се събраха пред сградата на Столична община, където инфлуенсърът се срещна с кмета Васил Терзиев. Дарън Уоткинс, каквото е истинското име на инфлуенсъра, е известен с това, че се озовава в различни точки на света и прави стрийм включвания на живо.

View post on Instagram
 

Така се случи и в София. Възторжената одисея на американеца из българската столица започна от НДК, премина през храм-паметник “Александър Невски”, кабинета на кмета Васил Терзиев и стигна до традиционна българска механа.

Кметът подари на известната онлайн звезда златна топка, подисана от българската футболна легенда Христо Стоичков.

Известен е фактът, че IShowSpeed е луд фен на футбола, а само допреди няколко дни той беше в Германия, където следеше европейското първенство, а всяка изява на отбора на Португалия и любимия си футболист Кристиано Роналдо показваше с живи истерични включвания от стадионите там.

View post on Instagram
 

След срещата си с кмета на столицата екзалтираният Дарън посети българска механа, където имаше възможност да изпита усещането да си нестинар и смело премина през жарава с въглени с боси стъпала.

След като свали 45 кг: Тази секси дама поиска по-широка седалка в самолета
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ива Петрова

След като свали 45 кг: Тази секси дама поиска по-широка седалка в самолета

Автор Ива Петрова

Включването на IShowSpeed от София продължи близо 2 часа и 35 минути.

С излъчванията си на живо Дарън Уоткинс е привлякъл над 26 милиона последователи. Общо гледанията му са над 2,5 милиарда.