Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Девите да обмислят повече действията си, напрегната първа половина на деня за Козирозите

През първата половина на този ден трябва да избягвате всякакви конфликти. Ако възникнат, опитайте се да уредите всичко без кавги. Не се опитвайте да доказвате своята гледна точка.

Овен – Спокойно можете да правите планове за бъдещето, повечето от тях са предопределени да се сбъднат. Ще се справите успешно с толкова много неща. Днес присъщата ви креативност и творчески умения ще бъдат невероятно изострени във вас.

Телец – Възможно е да има някои здравословни неразположения на фона на физически и психически стрес. За да ги предотвратите и да повишите тонуса си, се препоръчва да обърнете повече внимание на състоянието на собственото си тяло.

Близнаци – И радостите и ядовете са незначителни, така че няма да ви е трудно да намерите спокойствие. Не поемайте инициатива там, където не е необходимо. Денят не е подходящ за обсъждане на трудни въпроси с близки.

Рак – Днес присъщата ви отзивчивост и чувствителност ще бъдат невероятно изострени и ще посветите време и енергия да помагате на околните. Спокойствието и разумността ще ви помогнат да не се карате с партньора си и да постигнете мир.

Лъв – Не е възможно да постигнете бързо разбирателство с близките и да разберете какво искат от вас, но ако не давате воля на раздразнението и проявите търпение, използвате правилната стратегия, тогава лесно ще постигнете мир между вас.

Дева – Не бързайте – този ден изисква внимателно обмислени действия. Довършете онези неща, които не сте могли предния ден. Вие сте пълни с енергия и дори нещо да ви притеснява, скоро всичко ще се върне към нормалното.

Везни – Не пренебрегвайте дребните здравословни неразположения. Това може да се дължи на натрупана умора или високите температури. Възможно е уединена почивка и четене на книга да ви помогнат да възвърнете силите си.

Скорпион – Този ден носи някои трудности, но повечето от тях за щастие, могат да бъдат преодолени. Не измисляйте ненужни проблеми от нищото. Не забравяйте, че само вие сте отговорни за решенията, които вземате и за последиците от тях.

Стрелец – Ще си поставите редица конкретни цели и ще се заемете с тяхното изпълнение. В личната сфера няма невъзможни неща, вие сте в състояние да постигнете всичко, което искате. Някой край вас, няма да остане безразличен към чара ви.

Козирог – Първата половина на деня ще бъде напрегната, а негативните тенденции, които го създават, не бързат да се отказват. Но ще проявите необходимото постоянство и търпение и ще доведете нещата до край. Към вечерта ситуацията се връща към нормалното.

Водолей – Не водете заседнал начин на живот, иначе неизползваната енергия ще се обърне срещу вас. Лесно ще се справите с редица домашни недоразумения и противоречия, ще създадете атмосфера на топлина и уют.

Риби – Няма да ви е излишно да поставите дома си в пълен ред. Ако не знаете какво да правите днес, спомнете си колко домакинска работа имате. Така че започнете да се занимавате с тях и колкото по-скоро, толкова по-добре.

Пазете се от тях: 5 зодии, които имат славата на лоши приятели
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Пазете се от тях: 5 зодии, които имат славата на лоши приятели

Автор Теодор Муховски