Автор
Ева Григорова

Прецедент: Фики Стораро счупил 100-годишна фамилна карма

Фики извършил прецедент във фамилната история и счупил 100-годишната орисия на семейство Стораро.

View post on Instagram
 

"В нашето семейство сме само братовчеди и братя, няма жени. Моите прадеди имат спомени до 100 години назад и затова до последно не вярвахме, че ще се роди момиче в нашето семейство", призна той във Вип Зона Подкаст и показа татуировката си, направена след раждането на дъщеря му Еслем. Тя гласи на английски: "Никой мъж не обича една жена така, както баща й", а Фики се уверил в това от личен опит.

"Много сме щастливи, тя е нашата малка принцеса", обясни Фики, който си спомни, че дори снимките от видеозона не били в състояние да убедят баща му, че ще има внучка, а не внук.

Синът му Тони, който е вече на 6 години. Твърдо иска да върви по стъпките на дядо си и баща си и Фики е решен да му осигури всички необходими знания, за да бъде на ниво. Момчето, което носи името на дядо си, излезе с него по време на концерта на Тони Стораро в зала "Арена София" и показа завидно самочувствие. Фики се старае да прекара цялото си свободно време с децата си и съпругата Гюлджан.

View post on Instagram
 

"Най-голямата радост е да имаш едно успяло и добре възпитано дете", казва Фики, който стана баща на 21 години. "Кръвта вода не става. Той свири на пиано и пее много правилно", горд е младият татко.

Фики Стораро на косъм да се откаже от музиката заради хейт
ЗВЕЗДИ
Автор

Фики Стораро на косъм да се откаже от музиката заради хейт