Автор
Ива Петрова

Гала хвана Стефан в изневяра

Гала хванала Стефан в изневяра, пише „Уикенд“. Водещата слезе от ефир доста преди края на сезона на „На кафе“. Говори се, че се е оттеглила, за да се опита да заздрави връзката си.

Отдавна всички знаят, че Гала е по-влюбена в Стефан, отколкото той в нея. Дори дълги години се говори, че мъжът до най-известната водеща в страната периодично ѝ „слага рога“ с момичета, които намира в социалните мрежи. Гала обаче определяше тези слухове като неверни.

View post on Instagram
 

Говори се обаче, че наскоро звездата на Нова ТВ е хванала мъжа си в изневяра. Тя случайно видяла негови чатове с друга жена. Досега си затваряла очите, но този път всичко било очевидно. Предишните забежки на бизнесменът били за кратко, но този път нещата били по-сериозни, издават източниците.

View post on Instagram
 

Водещата изпаднала в отчаяние и започнала да търси начини да запази мъжа си. Поискала да слезе от ефир преди приключването на сезона, тъй като била на ръба на депресия и не можела да мисли за нищо друго, освен за Стефан.

Познати на двойката коментират, че Стефан никога не е смятал да се разделя с Гала. Изневерявал „за спорта“, но държал на жена си, останалите момичета били само за забавление.

В момента Гала се опитва да заздрави връзката си по всякакви начини, докато рейтинга на Нова ТВ драстично намалява.

Прецедент: Фики Стораро счупил 100-годишна фамилна карма
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Прецедент: Фики Стораро счупил 100-годишна фамилна карма

Автор Ева Григорова